Democratie in PD-L?


Ieri s-a-ntamplat ceva ciudat in PD-L. Preda si Voinescu, doi baieti cu staif, care probabil nu si-au baut zeama de varza de dupa Revelion sau care au deschis mai tarziu televizoarele, incep tam-nisam sa-si dea cu parerea despre lucruri la care se stabilise deja cum e corect si moral.

Ce ti-e si cu intelectualii astia! Premierul Boc spusese deja ca “in urma unui vot democratic din cadrul PDL” s-a afirmat sprijinul deplin pentru candidatura lui Honorius. Orice PDL-ist sanatos la cap ar fi trebuit din acel moment sa preia frazele presedintelui partidului si sa le repete cu obstinenta pana cand ajungea aproape de Nirvana si simtea ca acele cuvinte au iesit din adancul propriei constiinte reprezentand quintesenta adevarului suprem. Mai ales ca stim si noi de unde-si trage seva gandirea lui Emilut si al cui purtator fidel de cuvant este. Sa vedem cum reactioneaza ei, acum, dupa ce li s-a explicat din nou si mai clar: “ce british? ce www? mai baiatule, asta-i garantat de Boc!”

Exista doua explicatii posibile:

1. Pe undeva pe la Cotroceni se incearca o oarecare variatiune si s-a stabilit ca da mai bine la popor sa ai o atitudine rezervata iar, datorita oboselii de dupa sarbatori, pe Boc nu l-a anuntat nimeni ramanand, ca de obicei, in offsaid;

2. Astora chiar li s-a urcat democratia la cap. Mai baieti! Voi chiar vreti sa ajungeti pe la talk-show-uri in dialog cu Boureanu?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: