Regele blogurilor


Nu stiu de ce ne-am chinuit sa ne tragem rege neamt acum 140 de ani cand puteam mult mai simplu sa utilizam unul autohton luat la intamplare din multitudinea  de vlastare nobile ce se nasc continuu pe plaiurile mioritice. E drept ca mai trebuie si un pic de sange albastu da’ cu niste medicinal direct in vena se rezolva imediat.

Avem pe Guta -regele manelelor, Fernando de la Caransebes – regele sexului, regina surprizelor, printesa  ardealului si multe alte titluri monarhice, basca, la Sibiu unde e concentratia nobiliara maxima, regele si imparatul tiganilor, amandoi pe acelasi kilometru patrat.

Era firesc ca si net-ul sa aiba suveranul sau tot de undeva din spatiul Carpato-Danubiano-Pontic. Lipsa acuta de a avea un rege al blogurilor a fost acoperita brusc cu providentiala si triumfala intrare pe scena, in urma cu cativa ani, a Marelui Ciutacu, blogarul-blogarilor, inteleptul-inteleptilor, desteptul-desteptilor,comentatorul-comentatorilor…. ce mai … exact motul care lipsea de pe pasta galben maronie puternic mirositoare.

Nu-i asa ca sunt invidios? Nu stiu daca o sa-l pot ierta vreodata pentru ca e cel mai bun!

Fiindca mai toata lumea se ia in seama de ceva vreme cu Regele Blogurilor care isi tot da cu parerea despre unul si altul, indivizi  rautaciosi au lansat in piata substantivul comun ciutacu (cu pluralul ciutaci) cu referire la gasca de baieti isteti a lu’ Felix dar eu cred ca astfel se face o mare nedreptate. El este unic si nu ne putem imagina o alta  fiinta ce ar putea poseda calitati asemanatoare. Nu cred ca mai exista alta domnisoara atat de oripilata in fata  mitocaniilor lu’ Basescu, alt suflet mai patruns de compasiune fata de poporul asta amarat sau alt deontolog (stiu ca-i place cuvantul!) cu un prestigiu atat de  nestirbit precum al lui.

Sinceritatea exprimarii lui atinge culmi nebanuite mai ales  atunci cand jura, cu lacrimi in ochi, ca n-a pus gheruta pe nicio para publica fiind ani de zile consilier al ministrului Ovidiu Musetescu ( Dumnezeu sa-l ierte!) sau Codrut Seres.  Nu poate fi egalat decat de alti doi mari maestrii ai ecranului romanesc: Sorin Oprescu atunci cand jura ca n-a luat spaga niciodata in toata activitatea lui de chirurg si Traian Basescu care jura cu mana pe Biblie (mai cool!) ca “nu a lovit cu pumnul in stomac si nici cu pumnul in fata un copil”

Sa-ti fie rusine Dinu Patriciu!

UPDATE: Ca sa respectam adevarul istoric mi s-a atras atentia si trebuie sa corectez: adevaratul rege al sexului este Romeo Fantastick. Cine se mai descurca printre atatia aristocrati!

4 Comments

 1. Florin said,

  06/01/2010 at 4:18 PM

  si eu il citeam, pana a devenit repetitiv ca badea.

  deci..

  un ciutac
  doi ciutaci

 2. geo@ said,

  07/01/2010 at 3:34 PM

  felix, m.badea dar mai ales ciud(t)acu, TREBUIE SA NU-I MAI AUZIM. ASTIA – IN GENERAL – de la antene, mai ales antena 3 trebuiesc scosi din grila de programe. varsa atata venin ca vor pieri de propriul venin cu felix & camel(eoanele)iile lui.
  eu si prietenii mei am scos din memoriile tv. demult aceste otravuri….

 3. Radu B. said,

  07/01/2010 at 6:55 PM

  Da mă, dar Antena 3 e singura care dă Top Gear (și care dădea pînă mai anul trecut Jay Leno)…

  • domnulsix said,

   08/01/2010 at 12:48 PM

   A nu se intelege ca am ceva personal cu Antenele sau cu Ciutacii.
   Ma deranjeaza insa teribil de mult IPOCRIZIA.
   Chiar si de mine mi se face lehamite cand mi se intampla sa fiu ipocrit.
   Imi trag un sut in fund si merg mai departe! 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: