…hei, stapane!…fraierul insista!


Sunt putini cei care nu au auzit celebrul ringtone cu “Hei, stapane, te cauta un fraier…” , promovat de altfel chiar de CTP intr-o emisiune unde  (sanchi!) si-a uitat telefonul deschis.

Cred ca asa suna acum mobilul lui Basescu ( ala mic de purtat in buzunar, adica Boc).

Presedintele PDL se afla intr-o mare dilema. Pana acum el primea indicatiile de la Cotroceni, se gandea bine si ajungea intotdeauna la concluzia ca nu exista alegere mai inteleapta si lua  ferm  decizia ca ramane cum s-a stabilit. Asa cum trebuie sa faca orice sef de partid responsabil.

Chiar si de  cand s-a iscat galceava cu Prigoana cel mic se parea ca lucrurile merg pe fagasul normal. Si-a depus mai intai candidatura un oarecare Tudorache ce muncise prin organizatia locala si stia care e treaba prin colegiul 1. Apoi, in mod democratic, acesta  a fost chemat la presedintele partidului si sfatuindu-se s-au gandit impreuna ca e mult mai bine sa candideze un om cu experienta in economia Americii deoarece intre Chitila si Washington exista similitudini puternice. Au tot cautat… cine sa fie?.. cine sa fie? … si dintr-odata,  mare noroc,  Silviu Prigoana si-a amintit brusc ca unul dintre fii sai corespunde profilului solicitat  si astfel lucrurile s-au aranjat si a fost lansat in cursa candidatul ideal.

Pentru amuzamentul publicului au fost desemnati cativa intelectuali sa-si dea cu parerea daca e buna sau nu candidatura iar o parte dintre ei au fost, bineinteles, impotriva pentru ca asa e democratic. Astfel s-a iscat o dezbatere benefica pentru notorietatea lu’ ala micu si pentru imaginea de partid cu valente democratice a PDL.

Spre final li s-a explicat si acestora ca, probabil, “lipsa de experienta” politica i-a determinat sa nu vada foarte clar situatia iar unul dintre ei, Sever Voinescu, si-a dat seama imediat unde a gresit si si-a corectat rapid pozitia.

Unul insa, Cristian Preda, se intrece cu gluma. Nu numai ca a exprimat clar opozitia fata de candidatul Honorius dar mai si umbla cu prostii pe bloguri, cu cenzura, cu intelectuali si alte “mofturi isralelite” ( Nenea Iancu sa traiasca!)  si ce alte baliverne o mai fi auzit el pe la Bruxelles pe unde face naveta de o jumatate de an.  In plus mai vine si pe la talk-show-uri, pe la moguli, si insista cu aceleasi povesti cu democratia, cu exprimarea libera, etc.

Ce poti face in acest moment ca lider incontestabil al partidului?

Daca il lasi in pace te pomenesti peste cateva zile ca se mai trezeste unul si altul sa se exprime, asa liber, si sa intrebe de banii lui Videanu, de managementul lui Berceanu si alte lucruri pe care dusmanii astia din presa abia asteapta sa le mestece si sa le “deformeze” (pixel cu pixel) astfel incat sa se creada ca ar exista corupti in partid.

Daca ii dai doua peste ochi ( sau il impingi usor cu dosul palmei urmand ca el sa-si exprime ulterior admiratia) sa-si bage mintile in cap te trezesti cu asta ca ramane ca parlamentar european independent si ingroasa randurile gastii de ex-consilieri care se dau acum intelectuali, d-alde Plesu, Saftoiu I+II si altii.

Boc aflat in postura de adevarat lider va lua o decizie ferma pentru ca altfel nu poti conduce o astfel de structura. Va lua decizia ferma de a suna la Cotroceni.

072…   riiiing …. hei, stapane!… ….. fraierul insista! ….

PS:  Va anuntam pe aceasta cale ca blogul lui Cristian Preda  ( http://www.cristianpreda.ro ) nu functioneaza in aceasta dimineata pentru ca e o eroare in server. De ce oare?     Prietenii stiu de ce!

UPDATE:Cand am scris azi de dimineata  la PS am crezut ca e o coincidenta si am facut o gluma. La ora asta constat, conform declaratiilor lui ( http://www.hotnews.ro/stiri-politic-6791665-cristian-preda-ramas-fara-blog-dupa-criticat-pdl-honorius-prigoana.htm ) ca e pe bune.

Tot inainte!!

UPDATE 2 :  La ora 3.05 PM blogul a reinceput sa functioneze. Oare au renuntat sau incearca altfel?  Sau au sunat la Cotroceni?


Ringtone  pentru cine nu-l stie

Advertisements

1 Comment

  1. deo said,

    07/01/2010 at 4:20 PM

    Preda (pt hotnewes): cel mai bun candidat ar fi fost Boc! Cafteala, nene, ce mishto!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: