De ce-l enervati pe Oprescu?


Abia ce s-a dres de mahmureala de dupa Sfantu Ion si domnul profesor doctor primar Oprescu s-a vazut nevoit sa intervina cu o conferinta de presa si sa puna lucrurile la punct.

Nu ca ar fi probleme cu gropile din asfalt ca doar “asa se strica asfaltul iarna”. Nu pentru ca sunt sleauri pe Aviatorilor  ca doar “asa a fost fundatia facuta de 1400 de ani”. Si ce-l tot enervati cu treburi d-astea prea marunte pentru un administrator atat de capabil?

Mai grav e ca tampitii astia de bucuresteni s-au repezit la vaccinare cu 2-3 ore inainte de a se trezi domnul doctor Oprescu si nici macar nu l-au anuntat cu o zi, doua inainte. Avea si el timp sa discute cu baietii de la Guiness Book  si mai bifam si noi un record pentru scumpa noastra capitala. Asa degeaba s-a mai vaccinat si el la TV.  Dupa cel mai lung carnat si cei mai multi Mosi Craciuni ce bine ne statea cu o diploma de “cei mai multi cetateni vaccinati intr-un weekend”!  Lasa dom’ doctor, nu mai fi suparat ca n-o fi asta ultima epidemie!

Si mai terminati dracu’ cu gropile, mizeria si alte prostii. Ce vreti, domnisoara, sa vi le astupe primarul?

Advertisements

3 Comments

 1. deo said,

  10/01/2010 at 10:21 PM

  Domnul Six,
  Ce nu-ti convine. Nu vezi ca totul e perfect. Iar dom primar care de sarbatori a fost prin strainataturi, cum de ne permitem sa-l deranjam cu chestii dastea care stirca perfectiunea perfectiunii care este romania.

  • domnulsix said,

   10/01/2010 at 10:33 PM

   Asta faceam si eu. Un apel la recunoastere! 🙂

 2. Madelaine said,

  13/01/2010 at 5:19 PM

  Pai si cum ramane cu autostrada aia suspendata sau cu lifturile din Pasajul Victoriei? Putem sa bifam recorduri inj Guiness si cu ele, nu-i bai!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: