Baiii..inteligentilor!


Se spune ca drumul spre iad e pavat cu bune intentii.  Se pare ca de doua zile o seama de profesionisti ai comunicarii incearca sa ne convinga de faptul ca reaua  intentie e cel mai bun impuls in calea spre rai.

Fara licitatie publica si fara sa otraveasca televiziunile cu “publicitate de stat”, ministra blonda reuseste din nou sa ne seduca de dincolo de sticla cat e ziulica de mare. Nu a trebuit sa faca nimic deosebit. S-a prezentat la OTV la traditionala dezbatere culturala cu domnul Dan ( Ai grija Cristi Tabara ca-ti sufla astia audienta!) unde a atacat subiecte de actualitate de genul Hayssam, Cocos si alte tendinte in filozofia post-modernista, a aruncat cateva pastile pe piata si,  “ivindu-se zorile, Seherezada sfioasa tacu!”

Suficient pentru ca toata lumea sa uite de bugete, porcina, pana si de Prigoana. Convinsi ca acum e momentul sa distruga imaginea Elenei “deontologii” si “analistii” diseca hamesiti de peste 24 de ore si fac analiza literara pe text utilizand fragmentele preluate de la Televiziunea Poporului. Nu stiu de ce a mai platit Diaconescu satelitul ca oricum s-a ocupat Antena si Realitatea de retransmisie!

Unii au filmat-o azi pe Udrea si-n eticheta de pe talpa pantofilor iar ceilalti, tot  rau-intentionati, ii dedica o emisiune intreaga (Sinteza Zilei). Nu i-a trecut nimanui prin cap ca toata “ticalosia” asta nu face altceva decat sa creasca popularitatea blondei de la guvern si sa produca  exact efectul contrar a ceea ce si-au dorit cu totii.

Domnilor moguli! Vedeti ce faceti cu baietii astia combativi! Nu v-ajunge ca i-ati dat lui Base inca un mandat? Va rugam frumos! De azi inainte, cand bagati euroii in tonomate, alegeti melodia mai cu grija! 🙂

PS:  Ca veni vorba de melodie, ar fi pacat sa nu ascultati una dintre  melodiile propuse de Moldova la Eurovision!  Dupa cum spune cantautorul  “azi avem emotii mari /concursantii toti sunt tari”! Daca nu stiati, Republica Moldova e judetul in care  Basescu a castigat 75%!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: