Apar la OTV, deci exist!


15 ianuarie 2010, ora 22.00, exact la 160 de ani de la nasterea lui Eminescu

Breaking news la OTV!

Nu, nu a fost gasita Elodia! A fost gasit in schimb un ciumpalac pe post de reprezentant al swinger-ilor din Romania venit sa prezinte poporului problematica actuala din bransa si sa-si promoveze si site-ul cu aceasta ocazie.  Nu e vorba de dansatorii de swing!

Omul a trecut, cu oaresce emotii,  peste faptul ca el mergea, pur si simplu linistit, prin studioul OTV si Diaconescu brusc l-a deconspirat. I-a zis: “Mai, Mihai! Tu nu erai swinger?”  N-a avut ce face s-a asezat la masa si a pus-o de un mic talk-show si ceva publicitate.

Ne facem ca nu observam mica stratagema si inercam sa urmarim ce si unde-l doare pe cetatean. Mai intai de toate e de luptat cu mentalitatea oamenilor care ii obliga pe practicanti sa-si ascunda identitatea. Parerea mea e ca sportul, atat timp cat e liber consimtit, e mult mai onorabil decat ceea ce se danseaza  la langa Opera. Din aceasta cauza exista mari greutati, dupa cum se destainuie Mihai,  in a infiinta legal un ONG care sa apere interesele grupului. Cine stie? Poate se obtine o finantare de la buget sau de la UE.  Daca tot o facem de ce sa nu plateasca nemtii?

Imediat a sunat telefonul si in discutie intra un doctor roman  stabilit in Olanda si care, fiind vineri seara, statea linistit in fotoliu schimband canalele din telecomanda :Arte, Discovery Science, OTV,  Arte, Discov…. . A fost nevoit sa intervina dearece era si el un cunoscator in domeniu si, mai mult, el deja infiintase o astfel de asociatie de mai mult de un an.  Mai departe discutia a devenit din ce in ce mai “tehnica” si nu are rost a detaliem. Iar faptul ca Giovanni Becali a intervenit activ in dezbatere nu face decat sa dezvaluie orientarea programatica a fenomenului dupa axa Amsterdam-Bucuresti-Pipera.

Intrebarea care se pune este ce a urmarit Dan Diaconescu? Emisiunea e un serial? Episodul 1: Basescu. Episodul II: Udrea cu Cocos -ul. Episodul III: Baietii astia veseli. Episodul IV: ??? Se inscrie cumva in noua strategie de promovare a turismului: “Romania, land of choice”?

O veste buna insa pentru Fenechiu si Tariceanu pentru care acum se intrevede o raza de speranta. De mai bine de o luna sunt usor surescitati si  par a fi in cautare de noi parteneri. Acum ar putea sa ia o parte din PNL, pe Mihai de care am vorbit, pe domnul doctor din Olanda pentru Departamentul Relatii Internationale, sa faca o noua organizatie si sa se prezinte cu ea la Cotroceni pentru intrarea la guvernare. De restul se va ocupa Basescu, personal.

Satisfactiile vor fi nebanuite! 🙂 🙂

Advertisements

3 Comments

 1. deo said,

  16/01/2010 at 7:10 PM

  Vad ca ai luat in serios jobul de bloger. 🙂 poate treci la next level?

  • domnulsix said,

   17/01/2010 at 7:28 PM

   Depinde de ce intelege fiecare prin “next level”! 🙂

   • Aparaschivei Paul said,

    18/01/2010 at 10:11 PM

    Cred că deo e swinger şi îţi face propuneri indecente 😛


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: