Razboi total… intr-un pahar cu apa


Aproape pe nevazute s-a  scurs si campania electorala pentru colegiul 1. Aproape pe nevazute pentru cei care nu sunt din colegiul cu pricina.  Rutina isi spune cuvantul. Nu mai pierde nimeni timpul cu dezbateri ideologice, programe economice, ceva acolo si pentru cetateni. Disputa se poarta direct si pragmatic pe baza de reprezentanti in sectiile de votare ( 1-0 pentru PDL ca ei au prefectura), pe baza de mici pomeni de la primaria de sector (1-0 pentru PNL ca e pe tarlaua lui Chiliman) si pe baza de multa ipocrizie mediatica. Laultimul capitol e scor nul pentru ca foarte multi comentatori tocmai si-au sifonat credibilitatea cu o campanie mai devreme cand au jucat totul sau nimic iar mogulilor li s-a cam taiat de sustinut perdanti.

Spun ipocrizie pentru ca nimeni nu a prezentat transant situatia din teren.

Prigoana cel mic, o fi baiat destept, dar n-are a face nici cu parlamentul nici cu managementu’. E vorba numai de pofta lu’ tac-su care vrea sa arate ce caise are el. Toata media o da insa pe promovarea tinerilor, competente, experienta din SUA ( ce experienta poti avea la 23 de ani ? poti fi citit, poti fi instruit, poti fi cunoscator dar experimentat in niciun caz fiindca experienta nu se preda la intensiv ci se traieste.), democratia din PDL si alte baliverne pe care nimeni nu le crede.

Stroe are singurul merit ca s-a-ncontrat la Base si i-a anchetat la comisie cativa ciraci cu rezultatul binecunoscut: zero. In rest, desi e mai batran, e la fel de experimentat ca si Honorius si charismatic de da pe-afara. Nu mai vorbim de ce se spune prin targ cu securistii si alte treburi.

Pacat ca nu pot fi respinsi amandoi. A fost facuta legea prost. De ce trebuie sa alegi dintre doua nulitati si nu se mai poate astepta o tura? Cu astfel de contracandidati, Cernea castiga cu 80%.

PSD a gasit scuza cu onoarea si cu dreptul PNL-ului de a detine colegiul si a evitat sa ne propuna inca o mazeta pentru 17 ianuarie. Cine stie ce competent mai gasea taica Ilici prin curtea casei!

Cu toate astea pe bloguri e forfota mare. Cum comentezi pe ici pe colo si-ti scapa una mica de Prigoana, cum sar pe tine postacii PDL-ului si te fac cu ou si cu otet. Ailalti  se dau mai inteligenti si invelesc propaganda in tot felul de pilde cu gunoieri si alte bresle doar, doar ajumgem la concluzia ca decat Honorica mai bine-un securica.

Mai sunt si mici manipulari dar noi suntem tampiti si nu le observam. Ambasada Frantei s-a trezit exact ieri ca e un bar galagios la 100 de metri si protesteaza la Chiliman. Prefectura lu’ guvernu’ Boc sare ca arsa ca e pusa in pericol francofonia noastra traditionala si-l ameninta cu judecata pe Chiliman taman in sambata dinainte de alegeri cand nu se mai face campanie conform legii.  Nimeni nu s-a prins. Nu degeaba au inventat ei Revolutia Franceza inca de la 1789!

In rest, niste cadavre betonate, mai un comunicat de la Andrei Gheorghe cu niscai impozite marite, Geoana l-a prins pe Basescu la cazanul cu voodoo, treburi d-astea de zi cu zi….

Advertisements

1 Comment

  1. Deo said,

    17/01/2010 at 9:44 PM

    Imi pare rau ca nu va cistiga Progonel, cu toate ca de la Domnul Presedinte Basesu te poti astepta la orice, chiar sa cistige Radu Stroe, marinel de’a lui. Pentru cei ce nu inteleg, la Marele Referendum din Noiembrie majoritatea inteligenta si democratica a acestei tari a votat pt Parlamentul Unifamilial, proiect pe care Prigonel I’ll va incepe triumfal!!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: