Indreptar pentru postaci


De cand s-a inflacarat violet tot netu’ postacii partidelor, privind nostalgic spre campania electorala care s-a dus si mai vine abia in 2012 odata cu Apocalipsa, simt din cand in cand nevoia sa se bage pe bloguri si sa-si dea cu parerea astfel incat noi, tampitii,  sa nu ne prindem ca ei au fost pusi sa faca asta.

Si mai periculosi sunt astia sezonieri luati de Mitrea si Adrian Nastase doar pana la Congres. Bagati cu viteza pe banda de productie nu s-a spetit nimeni sa la caligrafieze numele alora de trebuie injurati si si-au dat drumul dupa ureche, ca manelistii.

Geoana si Vanghelie sunt inconfundabili si se pot infiera fara probleme. La Viorel Hrebenciuc am observat insa ca e greu de tinut minte numele exact si, din entuziasm si lipsa de circumvolutiuni, unu din zece il ia la tavalit pe Victor Rebengiuc si-l face albie de porci ca s-a-nhaitat cu Vanghelie sa le-o traga lor, social-democrati din tata-n fiu.

Fiti atenti:

1.  Victor Rebengiuc – actor roman de exceptie, membru PNL, nu i-a suferit niciodata pe Iliescu si pe Vanghelie (nici pe restul PSD-eilor dar asta e alta poveste).  Pentru exemplificare aveti aici un fragment.

http://www.youtube.com/watch?v=Dd2SFRZWNaM&feature=related

Dati un replay pentru mesajul esential de pe la minutul 4:24!

2. Viorel Hrebenciuc – nu e actor, a regizat insa toate alegerile din 1992 incoace si la Parlament si la PSD. Ultima data nu i-a iesit din cauza de Aliodor. Fragmentul cu Hrebenciuc e pus la dispozitie de sutu.ro

http://www.youtube.com/watch?v=JddIoDMFAPM&feature=fvsr

Daca cititi si descrierile de pe Wikipedia (mai ales la Hrebe!) sesizati vreo diferenta?

PS: Mi-a zis Relu ca un blog de calitate e scurt asa ca ma opresc aici!

Advertisements

3 Comments

 1. relu said,

  25/01/2010 at 11:07 PM

  Asa da! Domnule Six! Scurt si la obiect, caci in aceasta vrajeala mediatica nu mai are omu’ neuroni sa proceseze prea multa informatie. Da apropo de postaci/internauti/blogaristi cel mai mult ii iubesc pe cei ce au combatut pt Domnul Presedinte Basescu si acum au ramas fara obiectu’ muncii. Ar trebui sa le dam la baietii astia o tinta, ceva de munca sa manince si gura lor ceva… Ce zici?

  • domnulsix said,

   25/01/2010 at 11:47 PM

   De maine iti promit ca ma concentrez pe PDL!
   La PSD oricum s-a clarificat treaba! 🙂

 2. Radu Humor said,

  26/01/2010 at 10:58 AM

  Mda !


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: