PSD-ul de dupa blo(g/c)uri


De cand suspecteaza toata lumea ca Base s-ar fi apucat  sa atenteze cu strasnicie la intimitatea noastra si ne asculta telefoanele de nu ne vedem, catindatii la functii din PSD, si nu numai, au gasit o solutie sigura pentru evitarea unor astfel de interceptari: blogul.

Degeaba mai sta Cooperativa Ochiul si Timpanu cu galena legata la firul de net ca de auzit nu s-aude nimic. Unde mai pui ca poa’ sa nu mai fie nici firu’ daca-i wireless.  Pentru aia mai scoliti, de stie sa caute-n Goagal, munca e si mai usoara ca nu mai trebuie sa ia scrisorile si sa le treca de la persoana I si II la a III-a. Acum notele informative sa fac cu copy-paste. Nu ca pe vremea lu’ Felix cand erai nevoit sa semnezi rapoartele cu tot felul de nume tampite si tot degeaba ca peste 20 de ani tot te dibuie (daca vrea si se cere) CNSAS-ul. Un alt avantaj cu blogul ar fi ca desi e scripta nu manent obligatoriu  si poate sa volant ca orice verba iar daca iese cu nasolie dai iute vina p-un hacker.

Abuzand de progresul tehnologic tot politicianul isi exerseaza azi stilul epistolar pe bloguri. Trebuie sa remarc si beneficiul ecologic al unei astfel de initiative nemaifiind nevoie de mazgalirea cu tonner a hartiei in drumul ei inevitabil spre canalizatia urbei.

Dupa ce disputa horticola de pe blog a PDL s-a transat in sensul ca s-a facut o comisie care va analiza la PSD tranta online e in plina desfasurare.  Doar Diaconescu pare ca nu-i de fata ceea ce ne spune chiar blogul lui. Cica s-a mutat. Si in plus lui ii place mai mult la televizor.  Adrian Nastase, regele blogurilor din PSD, ii da inainte cu misto-ul ca sa-i mai inveseleasca p-aia de la DNA care joaca cu el leapsa pe sechestre. Prededintele in functie,  Geoana prefera intalnirile face to face pe la Poiana sau Snagov ca oricum degeaba i-ar scrie lui Vanghelie ca asta nu vrea sa-l mai citeasca decat pe Liiceanu fiind fanul lui pe Facebook.

Candidatul care da cel mai tare din manivela pe blog a ramas Mitrea, cel care tine in continuare dintii stransi in beregata lui Geoana. De fapt pe net si-a inceput si razboiul si candidatura si dezbaterea ideologica. Suparat ca, totusi, nu-i da nimeni sanse la functie, desi a postat un program frumos pe puncte care vizeaza “reformarea tarii” asa cum e curentul la moda si prin Cotroceni, i-a casunat azi pe ala micu de l-a scos Nastase-n lume si care acum are tupeu sa lanseze si el programe, culmea, tot pe blog. Daca pariam acum  ceva zile ca nimeni n-o sa bage de seama la cele 22 de puncte ale lui Ponta, pierdeam. Mitrea s-a apucat sa faca analiza pe text si sa dea raspuns la fiecare din acele puncte, chiar insusindu-si o parte dintre ele. Incercand sa para cool s-ar putea ca Mitrea sa-si dea cu stangu-n dreptu fiindca  daca cineva compara acum cele doua texte se observa de la o posta ca Ponta chiar a incercat sa propuna niste lucruri concrete si pertinente in timp ce batranul sindicalist n-a facut decat niste conspecte din vechile manuale de propaganda, bolduite si coafate din loc in loc ca sa para masa bogata. Vestea proasta pentru punctele in care sunt ei de acord este ca de Hrebe n-o sa se prinda astfel de initiative nici de-l pici cu flacara violeta.

Pana la congres PSD-isti ii dau inainte: Tot pe blog, pe blog, pe blog/ Sa rasara busuioc!”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: