Voi cu voi si ei cu ei sau fiecare cu a ma-sii


Mult disputatul slogan electoral de la parlamentare, cand PD-L si PSD au lansat pe piata “Ei cu ei/Noi cu Voi”  rastalmacit apoi in “Eu cu Voi/Ei cu Ei” si alte variatiuni pe aceeasi tema care te duceau cu gandul mai mult spre o fantezie sexuala cu participare colectiva decat spre un program politic, a fost pus in practica abia acum.

A durat atat de mult pentru ca un an de zile Noi si cu Ei au fost nevoiti sa guverneze impreuna pentru a va convinge pe Voi in toamna sa alegeti intre Al Nostru si Al Lor.  Rezultatul la alegeri a fost foarte strans si nici in ziua de astazi nu este clar cati de la Ei au votat cu Al Nostru si cati de la Noi au votat cu Al Lor. Cert este ca a fost desemnat castigator cel cu cea mai eficienta masina de trecut voturi de la Al Lor la Al Nostru si invers.

Imediat ce lucrurile sau clarificat in aceasta privinta au inceput sa se schimbe si majoritatile existente pentru ca o parte din fripturisti au inceput , incet incet, sa treaca de la Ei la Noi. Ca sa nu se zica despre Noi ca ar avea ceva cu Ei s-a facut un nou grup de Ei Singuri despre care toata lumea stie ca e controlat tot de Noi dar se fac toti ca nu observa. Pentru o masa calda si un pumn de arginti la Noi s-au mai alaturat si (h)Unii si astfel in formatie completa se poate trece la treaba.

Un an intreg toti s-au facut ca n-o observa pe Ea (criza!) si au husuit-o din usa in usa dand vina mai ales pe Altii care fusesera la guvern cu un an inainte, sprijiniti atunci de Ei. In toata perioada in care Noi s-au luptat cu Ei, aliati din nou cu Altii , pentru Al Nostru contra Al Lor, Ea a fost complet neglijata si astfel a devenit din ce in ce mai isterica si agresiva iar acum e din ce in ce mai greu s-o satisfaci cu un Boc asa de mic chiar daca se da tare si agil.

Nici acum nu are nimeni timp de Ea, deoarece Noi are acum probleme doctrinare cu privire la salata de fructe de mere, pere si ce banane vor mai pune in dansa,  la Ei e batalie mare pentru ca nu se stie cine e cu Ei, cine cu Noi, cine cu Platon, cine o sa fie deasupra si cine dedesupt iar Altii sunt la randul lor in plina galceava pentru un ciolan prezumtiv neputandu-se decide daca sa mearga mai departe cu Noi sau sa rabde cativa ani pe langa Ei. Ea este astfel mai departe lasata sa transpire de una singura fara sa-i potoleasca nimeni explozia hormonala.

Abia acum a venit timpul si pentru VOI! Voi sunteti solutia salvatoare si pentru Noi si pentru Ei si pentru Altii! Vi se face astfel o favoare si Ea va fi de acum incolo doar pentru Voi. Luati-o Voi pe Ea si ocupati-va!  Va fi de vis (posibil cosmar). Va va stoarce de toate energiile, va va lasa fara vitamine, va va face sa urlati de nebuni pe strazi si prin piete la mitinguri, va va face sa fiti dati afara de la munca, va va lasa fara bani de concedii si chiar de hrana. Ea o sa va faca sa slabiti fara fitness si fara pastile de la mama lui Mutu. Desfatati-va in voie!

Abia dupa ce Ea isi va face cu Voi toate poftele de o s-O tineti minte si o s-O povestiti si copiilor abia atunci va mai fi timp de discutii si prietenii intre Voi si Noi, Voi si Ei, Voi si Altii. Unii vor avea treaba ca de obicei doar cu Unii lor.

Treaba asta se va intampla abia prin 2012 cand Ea va fi ( sa speram) uitata si Voi va veti intoarce creduli si inca ametiti sa-i votati din nou pe Ei  sau pe Noi sau pe Altii, pentru ca atunci toti vor dori sa fie din nou cu Voi.

In toata povestea asta cine sunt fraierii? Nu cumva Voi?

Advertisements

2 Comments

  1. Madelaine said,

    02/02/2010 at 9:23 PM

    Categoric noi! Pentru ca ne scaldam in aceeasi balacareala politica de vreo douazeci de ani incoace! Ne-am invatat oare minte? Mneah! Mai putem indura inca tot pe atat, nu?

  2. Astrid said,

    04/02/2010 at 10:54 AM

    Excelent jocul cu Ei, Voi/Ea, Noi! E o metoda prin psihologie prin care aduni, simbolic, tot ce nu ti-a convenit de-a lungul vietii si arunci la cos! Ar fi grozav daca am face la fel cu acesti Ei! Sa facem pachet toate mizeriile, sa o adaugam inclusiv pe Ea si sa ii lasam sa traiasca ei cu ele si sa se descurce cumva!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: