Black Ice Bucharest Tour


Cu trei luni inainte de concertul AC DC din mai ( mi-am luat bilete !!!!) , municipalitatea a inceput o masiva actiune de promovare a turneului mondial al australienilor, Black Ice World Tour.

Astfel primarul nostru, cel cu dinti noi si caciula alba cu urechi blegi (Adidas) , al Bucurestiului, a muncit mai bine de o saptamana ca sa pregateasca un decor perfect adaptat evenimentului. Si nu e vorba doar de celebrele sedinte de organizare televizate si da poantele cu care a inveselit din plin cetatenii introieniti, viscoliti si acum inundati. A avut bulan si cu Busu care i-a dat zapada cata i-a trebuit.  A lasat-o in mod dibaci sa se stranga in cantitate suficienta apoi a strans-o din loc in loc in gramezi cat autobuzul. Uneori dedesupt era chiar autobuzul dar ce mai conteaza. Problema cea mare este ca zapada, nu stiu de ce, cade de fiecare data alba. Norocul cel mare a venit de la indinspensabila firma portocalie, Tehnologica Radion, baietii care asfalteaza in Bucuresti indiferent de cine e primar ( adica ce? banii lor n-are valoare?) . Acestia au pregatit inca din vara un amestec special, o mixtura asfaltica miraculoasa  preparata dupa o reteta secreta, care are capacitatea extraordinara de a fi dreapta si lina exact atat cat dureaza trasarea liniilor, receptia lucrarilor , plata banilor si achitarea comisionului. Atunci cand apare o necesitatea de marketing ca cea de acum, acest asfalt se faramiteaza imediat si formeaza o superba pelicula de culoarea bitumului ce acopera instantaneu muntii de zapada realizati cu truda de Rebu, Romprest si Rosal pe intreg cuprinsul capitalei. Astfel Bucurestiul in asteptarea evenimentului rock s-a impodobit intr-un decor de vis cu munti negrii de zapada printre care innoata voiosi “platitorii de taxe si impozite, contribuabilii cinstiti”.   Si la primavara asfaltam din nou. Alti bani, alta distractie, alte amortizoare (se revigoreaza si industria auto!).

Iubiti Bucuresteni, pana cand veti avea parte de autosuspendatele lui Oprescu aveti ocazia sa circulati pe existentele Highway to Hell pavazate din belsug cu Black  Ice.  Superrrb!

Pentru relaxare fredonati asta: http://www.youtube.com/watch?v=aVQUgXzp0lM&feature=related !

Advertisements

2 Comments

 1. 13/02/2010 at 1:18 AM

  camesile negre, la guler, se vor supara pe tine ca mi’ai furat ideea !
  ps:
  vine si angus ?

  ps2
  a ‘nceput iar ploaia ce risca sa’mi topeasca definitiv motivele de inspiratzie

  • domnulsix said,

   13/02/2010 at 10:25 AM

   Brother, n-a fost cu intentie. Da’ mi s-a facut drag venind spre casa si privind peisajul. 🙂

   Apropos de concert. Magarii astia de la Eventim au afisat o harta cu locuri in decembrie care era plina ochi. M-am uitat ieri sa vad de ce insista ca idiotii cu reclama la radio cand eu stiam ca e deja full. Intre timp numarul de locuri s-a triplat. A aparut tribuna si pe partea cealalta, s-au marit spatiile din inele, s.a.m.d.. Marketing frate!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: