Olimpiada de iarna vs. Olimpiada rasului


Olimpiada de iarna stiti ca are loc zilele astea la Vancouver iar Olimpiada rasului se desfasoara pe malul Dambovitei si va avea gala finala la Romexpo pe 20 februarie.

Ce are a face olimpismul cu sherparia din PSD ? Pai sa vedem.

1. Ambele manifestari se desfasoara din 4 in 4 ani iar intre timp concurentii mai participa si la alte competitii unde se umplu de glorie sau dimpotriva.

2. Deviza “important e sa participi” se regaseste cu succes privind lista de candidaturi confirmate (inca) in cuprinsul careia regasim pe Andrei Alexandru si se anunta si Ioan Domonco.

3. Celalalt slogan ” Ai invins? Continua! Ai pierdut? Continua!” (nu e chiar al Olimpiadelor pentru ca Ibsen l-a spus inainte sa inceapa jocurile olimpice moderne) este se pare imboldul primordial al lui Geoana pentru care nici esecurile si nici “succesurile” nu il pot determina sa lase jos stindardul si sa se abata din drumul lui spre gloria absoluta.

4. Patzaichin a participat la 4 olimpiade si are statuie (pe merit ) in fata la Dinamo dar a fost nevoit sa-si dea demisia de la lotul national si federatie deoarece, la banii bagati in canotaj si dupa constructia unui ponton exact pe traseul pistei de la Snagov, n-a putut ademnii pe balta decat niste gloabe. Tot asa si Iliescu a participat la 4 Olimpiade dupa 1990 din care a castigat doar trei mandate pentru ca in Constitutie era voie doar cu doua. Ieri a ales si el sa se retraga de pe banca tehnica a PSD pentru ca nu prea are pe cine sa antreneze. Astfel poate scapa si PSD de pacatul suporterilor violenti din Valea Jiului.

5. Ca la orice competitie sportiva care se respecta tara (echipa) organizatoare este usor favorizata. Se pare ca de organizare se ocupa Vanghelie si de aceea terenul de joc este la Romexpo. Tot ca in lumea sportului ceilalti, clasati in afara podiumului, vor acuza arbitrajul daca vor pierde. In presa apar stiri despre controale antidoping. Dar fara guvernare nu prea ai ce steroizi sa le bagi in vene votantilor asa ca anul asta va fi mai liniste la acest capitol.

6. Regasim toate tipologiile de sportivi. Sunt dintre cei ambitiosi, ce se bazeaza pe forta bruta, dar care n-au echipament performant (Mitrea), sunt dintre cei talentati si cu antrenori buni dar care au in ei o lehamite de nedescris (Diaconescu) si dintre cei care se bazeaza exclusiv pe tehnica de joc si arbitraj (Geoana). Ca la orice Olimpiada ce se respecta se face mare valva in jurul unei mari glorii care da interviuri, face poze, da autografe si apoi abandoneaza inainte de ultimele ture ca sa nu-si strice palmaresul (Bombo) si cate un junior tenace care, simpatizat de public, incearca sa produca marea surpriza. Pe teren nu prea iese asa dar sa-l vedem pe Ponta. Si ca de obicei multi outsideri.

7.   Cei trei trandafiri ( ar vrea ei ! ) par sa semene cu flacara olimpica dar doctrina (!?!) de astazi n-are nimic a face cu flacara social-democratiei.

Ok. Dar de ce olimpiada “rasului”? Uitati-va cateva minute la televizor! Nu pe Eurosport.

UPDATE: 1. A aparut un file audio cu Vanghelie, care are o pozitie chiar foarte corecta, dar exprima realitatile din PSD. Cica Ciutacu a pus aceasta inregistrare. O fi adevarat?

UPDATE 2. A aparut un file si mai interesant ( astia vor sa–i ia painea de la gura lu Valentin Stan cu file-urile astea) cu Oprescu in discutie cu asfaltatorii. Totul pe banii pe care idiotii de Bucuresteni ii platesc la impozite.

Advertisements

1 Comment

  1. 17/02/2010 at 7:45 PM

    […] Olimpiada de iarna vs. Olimpiada rasului […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: