Vadim revine la normalitate


A revenit la normalitatea in sensul special pe care PRM la identificat cu aceasta notiune. A trecut multa vreme de cand nu l-am mai auzit pe Vadim Tudor explicandu-ne cum a reusit sa gaseasca si sa se debaraseze de  cate o vipera crescuta la san (sanul partidului), bineinteles cu ajutorul unor prieteni generali si colonei din fosta securitatea, profesionisti adevarati si patrioti care satui de nedreptatile sociale vin zilnic sa se planga singurului romana adevarat.

Numitorul comun al membrilor PRM a fost in permananta violenta. Verbala, nu de alta natura.  Ultimul act ce ar putea fi numit agresiune fizica apartine presedintelui de partid si a fost transmis in dirtect din Parlament cand a incercat aruncarea de la balcon a lui Patapievici. In rest nimic periculos, doar mult zgomot, multe injuraturi, multe poale in cap, mult tricolor si citate invatate pe de rost inainte de intrarea in emisiune.

Era un om in partid care nu parea a face parte din  fotografia de grup. Nu cred ca poate cineva sa-l acuze pe Lucian Bolcas de incoerenta, lipsa de argumente sau lipsa de principialitate in discutiile publice. Chiar si atunci cand sustinea lucruri aberante pentru ca asa cerea politica partidului reusea sa faca acest lucru in mod civilizat.

Astazi lucrurile au reintrat pe fagasul lor si Corneliu Vadim Tudor ne-a comunicat excluderea din partid a tradatorului pentru ca partidul risca sa fie evacuat din sediul central. O exista probabil si o conexiune logica in  spatele acestor afirmatii dar, noi muritorii de rand nu am fost demni pentru a ni se aduce la cunostinta. Singura fraza care putea sa justifice gestul a fost aceea in care spunea ca Bolcas ocupa pe nedrept spatiul audiovizual de exprimare al celor doi mari politicieni PRM-isti Marius Marinescu si Codrin Stefanescu.  Ce-i drept acesti doi inraiti iubitori de caini vagabonzi sunt nelipsiti din lesa presedintelui de partid din momentul semnarii adeziunii. Daca ne punem in rolul realizatorilor TV ce trebuiau sa aleaga intre a invita un om ce stie sa vorbeasca limba romana si a mai si citit cate o carte si a invita unul care da cu apa prin studio dupa Ciocu Mic putem intelege lesne si diferenta de mediatizare.

In direct la Realitatea, Vadim se pregatea sa produca prin telefon binecunoscutul show (pamflet cum ii zice el) in care urma sa toarne cu laturi peste crestetul omului care i-a stat alaturi in ultimii 20 de ani. Si a si inceput acuzandu-l ca s-a vandut lui Basescu si ca urmeaza sa fie numit consilier prezidential la propunerea lui Blaga. Bolcas, aflat si el in direct la telefon, a stricat tot dialogul si a dat cu ratingul de pamant facandu-l pe Razvan Dumitrescu sa treaca la alte stiri mai importante cum ar fi arestarea lui Voicu.

A spus ca nu are ce sa-i transmita lui Vadim Tudor decat intregul lui RESPECT. Si nu era sarcastic.

1 Comment

  1. Petre said,

    10/03/2010 at 9:38 AM

    din cate imi amintesc, cei 2(Marinescu si Stefanescu) au “dezertat” din PRM prin 2000 dupa ce Vadim a ajuns in finala pierduta cu Iliescu. Atunci a fost un scandal intre ei de a tinut prima pagina a ziarelor. Bolcas a fost lang Vadim atunci,la fel si in toate mizeriile in care “tribunul” a fost implicat. cred ca plecarea lui Bolcas este o lovitura pentru PRM


Leave a comment