Dati-mi saptamana inapoi!


Din cauza asteniilor de primavara n-am mai gasit timp sa scriu tampenii pe blog de aproape o saptamana. Tocmai s-a terminat “Roblogfest”-ul unde ne-am umplut de glorie si eu ( am iesit pe 27 din 58 ) dar si ei, organizatorii, care au realizat un show de premiere mult mai slab decat Cantarea Romaniei, faza pe intreprindere. Se pot supara pe mine dar inca ma mai intreb care-o fi fost scopul competitiei?

Ma asteptam ca in timpul in care eu m-am relaxat (n-am fost la spa! ) sa se clarifice o gramada de probleme si imi frecam mainile pregatindu-ma sa comentez marile evenimente ce ar fi trebuit sa aiba loc.

Constat insa ca marele posesor de caracatita, Voicu, continua sa fie difuzat in foileton si, incet, incet se incearca implicarea lui Geoana, macar un SMS toto o fi primitsi el, ca poate asa PDL impusca in sfarsit doi iepuri dintr-un foc: il leaga si pe Voicu si-i fac vant si lu’ Mirciulica din varful Senatului. Cred ca ambele victime pot concura la premiul de cel mai sincer politician al saptamanii. Geoana pentru ca sustine consencvent ca n-are niciun amestec in aranjamentele lui Voicu si e destul de credibil avand in vedere cate calcaie peste ochi a luat in ultimul an ceea ce ar fi fost greu de realizat daca ar fi fost un mare combinator. Voicu e sincer pentru ca dupa ce-ai fost la o tandara de ministerul internelor atunci cand ti se zornaie catusele 24 din 24 la urechi e foarte normal sa-ti creasca pulsul si sa te intepe inima.

De partea puterii, Boc isi continua marsul triumfal al incompetentei pe timp de criza si balbaie mai departe diverse tentative de masuri economice care se dovedesc perdante din fasa in timp ce profesorii si pensionarii se pregatesc sa lege postul Pastelui de cel al Craciunului ca asa pare mai crestineste si sa faca o foame innadita pana spre iarna viitoare.

Baietii lui Borcea n-au reusit sa treca nici etapa asta pe primul loc cu toata stradania Stelei, singura satisfactie in randul cainilor fiind pentru Adrian Cristea care intre timp i-a suflat blonda lui Bote. Mare realizare!

Nici macar Nasul Moraru n-a reusit inca sa se dumireasca ce-a fost cu turistii rusi si care a fost contributia KGB-ului la revolutia romana. Asa ca face o pauza si se ocupa si el de Voicu si de soacra lui Geoana. De fapt reuseste sa faca o conexiune foarte frumoasa. L-a identificat pe Catalin Voicu in imaginile de la Revolutie. Acum toate se leaga in marele puzzle de la B1. Voicu, revolutie, KGB, rusi, Geoana la Moscova, Vanghelie la Sectorul 5, Ion Iliescu. Se vede cu ochiul liber. Singura solutie ramane “reformarea statului asa cum a decis poporul la referendum!” si mai multe fonduri pentru Udrea la turism si dezvoltare.

Cum s-ar zice saptamana asta a trecut degeaba pe langa noi ca n-am rezolvat nimic. Cum mai trece timpul!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: