Onoarea cetateanului mai presus de cetateanul de onoare


Au avut loc alegerile primului tur pentru Primaria Ramnicu Valcea.

Nu stiu unde au gresit la calcule PDL-istii de n-au reusit sa obtina 50%+1 si sa incheie conturile din prima duminica. Cred ca nu le-a spus nimeni ca la locale nu mai vin si voturile din diaspora si cand au aflat era prea tarziu. 🙂  Cert e ca va exista un tur II intre PDL si PSD al carui candidat a reusit si el sa stranga 30%.

Nu-mi fac griji pentru rezultatul final ce va declara in mod cert drept castigator candidatul PDL, indiferent de cum il cheama, pentru ca nimeni nu stie sa numere voturi mai bine decat baietii portocalii. Ceea ce vreau sa remarc este ca dupa ce Gutau a fost ales cu 72 % si a fost facut cetatean de onoare al orasului pentru meritul de a fi luat spaga si a fi primit 3 ani de relaxare la Pitesti pentru asta, cetatenii au inceput sa mai piarda din entuziasmul democrat-liberal ce i-a animat pana acum. Nu intr-atat incat sa inteleaga faptul ca sloganul “Continuam impreuna!” se referea la aceeasi clica de baieti din Consiliul Local ce vor impartii banii dupa cum vor considera ei de cuviinta si in urmatorii doi ani indiferent de primar. Dar suficient de mult ca sa demonstreze ca minciunile si jaful se inghit tot mai greu si zgarie din ce in ce mai puternic esofagul cetateanului si asa iritat de “belsugul” si tinerea la respect oferita de competentul guvern Boc.

O parte din valceni au inteles ca onoarea cetateanului e mai importanta decat cetateanul de onoare.

PS. Roberta Anastase a fost ieri la Ramnicu Valcea, sanchi,  ca sa vada meciul Oltchimului nu ca sa stea cu paru’ pe trepadusii din partid si sa se fie sigura ca or  “sa voteze bine”.

1 Comment

 1. rhorvath said,

  24/04/2010 at 5:44 AM

  GARANTEZ SCURTAREA MANDATULUI PRESEDINTELUI BASESCU !

  PRESEDINTELE ROMANIEI BASESCU IN MIJLOCUL UNUI SCANDAL POLITIC SI MEDIATIC FARA PRECEDENT !  
  ARMELE DE DISTRUGERE IN MASA PENTRU CARE SUA A ATACAT IRAKUL SI NU AU FOST GASITE, AU FOST ASCUNSE IN ROMANIA.  
  BASESCU IN CALITATE DE MINISTRU AL TRANSPORTURILOR A CORDONAT INTREAGA ACTIUNE TERORISTA !  
  In jurul anilor 1998 atentia lui Sadam se indreapta spre Romania. O delegatie militara insotita de zeci de agenti secreti soseste la Bucuresti prezentand o uriasa lista de echipament militar. Din acest moment toate intreprinderile militare devin furnizoare de arme si tehnologie de varf. Se poate spune fara exagerare ca intreaga tehnologie creiata sub Ceausecu a fost transferata in intrgime catre Sadam.” Delegatia militara care sa deplasat la Bucuresti a fost condusa de Brigadier General Naim Bakr Ali seful programului de rachete Scud.
  ARMELE DE DISTRUGERE IN MASA SUNT DE NEGASIT
  SUA si Marea Britanie, au atacat Irakul si au eliminat regimul lui Saddam.Imediat dupa victoria fulgeratoare a coalitiei, peste o mie de experti americani inarmati cu detectoare moderne au intrat in Irak si au scormonit fara restrictii teritoriul tarii in cautare de arme de distrugere in masa. Au cercetat neobosit toate locurile vechi si noi considerate suspecte. Au interogat militarii,savantii si tehnicienii irakieni. Negasind armele, s-au intors acasa.
  MARII SPECIALISTI CIA AU FOST DIN NOU PACALITI. DACA CITEAU MANUALELE KGB AR FI PUTUT SA DEA DE PROCEDURA STANDARD DE ACOPERIREA URMELOR. IN ROMANIA OPERATIUNEA AVEA NUMELE COD ” SARINDAR , INSEMNAND “IESIRE DE SERVICIU ”
  Timp de doi ani am rasfoit mii de documente pana am dat de adevar. Este un raport detailat trimis cu cateva saptamani inainte de invazie lui Saddam.
  ARMELE DE DISTRUGERE IN MASA SI MIJLOACELE DE TRANSPORT AU FOST
  ASCUNSE LA AMBASADA IRAKULUI DE LA BUCURESTI SI LA 27 DE DEPOZITE
  MILITARE. INTREAGA ACTIUNE A FOST CORDONATA DE TRAIAN BASESCU
  MINISTRUL TRANSPORTURILOR IN PERIOADA RESPECTIVA.

  Robert Horvath DEVA Special pentru Nipon Press
  Urmariti: http://devanewyork.blogspot.com/

  http://www.devagallery.com/
  CITITI NOI DEZVALUIRI SAPTAMANAL:
  IN CARTEA LUI VICTOR NICOLAE BAZATA PE INTERVIURI CU ROBERT HORVATH SERIALIZATA DE NEW YORK MAGAZIN . ” Daca ai trecut prin casa mortii ” -( CNN a cumparat drepturile de autor si produce un documentar iar NHK Japan va transmite un ” special “.de 45 minute pe aceasta tema. )
  NEW YORK MAGAZIN NR NY Magazin, nr. 664 SI MIERCUREA VIITOARE nr 666 http://www.nymagazin.com/ ………… ETC


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: