Am ramas noi cu noi


PDL a ajuns la majoritatea in parlament pe care si-a dorit-o intotdeauna. Asta cu sau fara Teo pentru ca rezultatele din colegiul 19 le vom afla abia diseara. Nu va fi o problema cu numaratul avand in vedere cei 11% de la ora 18 ce vor deveni maxim 15% la ora 21 si astfel rezultatul va fi aflat imediat.

Problema PDL-ului este ca nu stie ce sa faca acum cu aceasta majoritate. Ei au stiut intotdeauna sa paraziteze alta formatiune fie ca au fost la guvernare fie ca aui fost in opozitie. Acum nu se mai impotriveste nimeni si ar fi avut o frumoasa oazie sa arate ce pot. De fapt asta si fac. Asta e tot ce pot sa faca. Cat timp a fost vorba de joc de imagine au fost asi. Atunci cand e vorba de lucruri concrete tactica “tigancii la piata” nu mai merge. Poporul asculta in continuare povestile frumoase ale lui Basescu dar zgomotul ghioraiturilor propriilor intestine goale e din ce in ce mai puternic si tinde sa deformeze imaginea idilica a paradisului PDL-ist promis de ani de zile si in care nu mai ajungem.

Boc isi etaleaza incompetenta si incoerenta din ce in ce mai lejer astfel incat nici nu mai reprezinta o stire faptul ca la guvern a mai aparut o balbaiala sau se revoca/modifica o ordonanta abia intrata in vigoare. A depasit orice record la legi si ordonante declarate neconstitutionale, a reusit sa faca praf veniturile tuturor catergoriilor sociale si a devenit patronul celui mai mare jaf din istoria Romaniei. Pe vremea PSD-ului lui Nastase ( prima epoca!) aveam impresia ca nu se poate fura mai mult si mai pe fata. Situatia actuala demonstreaza ca limitele sunt mult mai relaxate. Dupa scandalul de anul trecut in care Ridzi a smantanit 100,000 de Euro pengtru o scena oferita gratis se parea ca s-a atins un record. Ceea ce se intampla acum o trimite pe Ridzi la categoria mici gainarii. Patinoarul de la Brasov se face cu 12 milioane de Euro fata de pretul real (si ala usor umflat) de 4 milioane cu care s-am construit unul identic, pardon, mai performant, in Ungaria.

Am atins performanta de neimaginat de a fi mai corupti decat Albania. Compania Vinci a reusit sa incheie un contract de autostrazi acolo la un pret mult inferior dupa ce nu a fost capabila sa convinga nicio banca din lume ca ar putea construi ceva cu 80 milioane pe km in Romania. In 1990 strigam in fata ambasadei albaneze: “Ramiz Alia / Ceausescu sa te ia!”. Acum ar trebui sa mergem la Tirana si sa strigam ceva asemanator pentru Boc.

Nu stiu de ce m-au apucat asa niste draci pe biata marioneta. De obicei in astfel de spectacole trebuie huiduit papusarul nu bucatile de carpa legate cu ate si betisoare. Nu-mi vine sa-l injur pe Basescu pentru ca el asta stie, asta face. Scopul lui este doar sa faca valuri in jurul lui si nicidecum sa rezolve vreo problema. In Romania de azi sunt mult mai vinovati cei care se ascund dupa el si patroneaza hotia la drumul mare. Iar Boc este unul dintre ei. Ar putea in timp ce-i face mendrele presedintelui si ne pune placa cu Constitutia ce trebuie modificata de dragul modificarii sa faca si unele lucruri utile. Nu cred ca Basescu ii interzice sa promoveze masuri economice sanatoase. Poate chiar e noervos pe el ca orice face adanceste si mai mult dezastrul. Boc insa a pierdut orice contact cu realitatea de orice fel, economica, juridica, sociala, etc. . Este in acest moment numai el si ceilalti anti-haiduci ( adica fura de la saraci si dau la bogati). Abia acum a iesit la iveala intelesul sloganului electoral mult disputat. Abia acum putem fi siguri ca Ei sunt doar cu Ei si nu le mai pasa de nimeni altcineva.

Noi cu noi! Ce boi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: