Tatoiu, Gerovital si Stalinskaya – combinatia fatala


Realitatea a renuntat la dezbaterile politice si a trecut la difuzarea de emisiuni tragi-comice. Tragice prin problematica si comice prin abordare.

Astazi primele grupuri de pensionari au realizat ca daca vor continua sa mai  “traiasca bine” pana la vara imediat dupa revelion o sa le faca rudele de 6 luni. Pentru prima data dupa multi ani au identificat corect si furnizorul placerilor cotidiene si au luat cu asalt Cotroceniul. In mod normal problema sociala ar fi treaba guvernului dar noi momentan nu avem guvern ci doar o adunatura de incompetenti pusi in functie doar pentru a tine de sase pentru gastile portocalii ce fura cu disperare. De administrarea statului se ocupa in mod normal Primul Ministru dar noi nu avem Prim Ministru ci doar o marioneta prost lucrata pe post de portavoce a marinarului, marioneta ce s-a ascuns timp de o saptamana iar la revenirea in public ne povesteste fantezii cu autostrazi facute din banii pe care nu-i are sa-i dea pensionarilor adica bazaconii mai mari decat autostrazile suspendate ale lui Oprescu. Cred ca asta e un sindrom ce ar trebui studiat de psihiatrie: cand habar n-ai pe ce lume te afli dar ti s-a dat eronat o functie incepi sa visezi autostrazi. Nici macar Nutzi nu ne mai indulceste serile cu povestile ei fantastice despre nemti ce beau bere la Neptun si respecta ceea ce s-a convenit la partid refuzand aparitiile in presa si vaduvindu-ne astfel de sfaturile si explicatiile atat de folositoare pentru a ne da seama ca de fapt o ducem excelent.

In lipsa guvernului si a primului-ministru Basescu a ramas singur cu carma in mana. Si pentru ca i-a placut sa se dea mare si sa iasa cu pieptul in fata sa ne explice in ce rahat ne aflam a devenit in mod firesc principala tinta a protestelor populare.

In timp ce toata lumea realizeaza cat de groasa e situatiunea mai sunt cetateni care datorita, probabil, ingerarii unor combinatii contraindicate au in continuare o stare euforica inexplicabila si ne relateaza imaginea lor despre lume si viata. Un astfel de exemplu ar fi Monica Tatoiu care inainte de a veni la Realitatea in emisiune a gresit medicamentatia si se crede in anul 1996 imediat dupa ce PD-ul intra pentru prima data la guvernare. Exista sansa sa fi ingurgitat ceva stocuri expirate de vitamine Oriflame ca sa vada daca le mai poate pune in vanzare modificand data limita de pe eticheta.

Pe ecran rulau imagini cu pensionari ce se bateau cu jandarmii de dragul modificarii pensiilor iar dumneaei ne explica doct ca ceea ce vedem nu e adevarat, ca stie ea sigur cum pensionarii adevarati sunt acasa si sarbatoresc scaderea cu 15% a veniturilor iar aia din strada sunt doar dintre cei ce s-au pensionat cu spaga.

Nu stiu ce o face pe marea femeie de afaceri sa se afiseze public pe post de Boc cu 25 de cm mai inalt dar cu sfarcurile la acelasi nivel fata de sol si sa devina o vasnica aparatoare a tampeniilor prezidentiale dar Razvan Dumitrescu ar trebui sa nu mai permita acesul in studio fara un test alcoolscopic inainte de fixarea lavalierei la guler.

De fapt noua generatie de pupincuristi Basescieni s-a facut remarcata de cand PDL a intrat in silenzio stampa aplicand modelul plin de succes al lui Piturca ce refuza sa stea de vorba cu presa de fiecare data cand pierdea la babaroase sau ne batea Israelul fara drept de apel. Tacerea asta prinde chiar foarte bine nesimtitilor de la putere pentru ca nu imi imaginez ce explicatii ar mai putea sa inventeze pentru faptul ca de doi ani de zile nu sunt capabili sa miste macar un pai in directia normala.

Mamaie! Stalinskaya e numai pentru oameni puternici!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: