Silenzio stampa versus datul in stamba


Acum ceva vreme PDL a hotarat sa interzica participarea membrilor sai la talk-show-uri pe motiv ca mogulii, malefici cum ii stim, vor incerca sa profite de ei si sa le pateze in mod samavolnic imginea de profesionisti desavarsiti si monumente de onestitate pe care democratii si-au cladit-o in ultimii 20 de ani.

Dupa ce tatucul Basescu a hotarat sa dea liber la iesit pe sticla a fost primul care ne-a incantat cu un monolog consistent, in direct la orele 21, acum cateva zile. A fost atat de incitant incat Realitatea TV a bagat publicitate iar Antena 3 a mutat transmisia in studio unde pana si sclifoselile lui Ciutacu pareau mai interesante.

Imediat epigonii Marelui Traian au inceput si ei sa iasa in public si sa ne explice cat de prosti suntem ca  nu ne dam seama cat de eficient este guvernul lui Boc.

Tanti Nutzi a facut un tur puternic incheiat cu un recital de 2 ore la televiziunea de partid (B1) in care, imbracata mai decent decat la Bacalaureat, cu parul strans in coada si cu o mina incarcata de ingrijorarea pentru poporul roman ne-a explicat cum va inflori turismul pe baza celor doua nemtoaice ratacite pe litoral acum o saptamana si ce avant va lua constructia de locuinte pentru tineri de cand tine dansa fraiele dezvoltarii regionale.

Urmatorul  clasic in viata iesit la rampa a fost Videanu care la randul lui  ne-a lamurit ca un PDL-ist poate lua 30000 de lei pe luna fara reducere de la o regie pentru ca, ghinion, asa scrie in contractul colectiv de munca, in schimb unui pensionar i se poate taia 15% pentru ca el nu are contract colectiv ci doar a platit ca fraierul la stat 30 de ani.

Toate aceste manevre Basesciene nu ar fi avut atat de mare succes si poporul aproape ca ar fi inceput sa observe minciunile sfruntate portocalii daca nu ar fi aparut interventia de exceptie a lui Ponta impreuna cu Vosganian. Acesti doi isteti au gasit ca este cel mai potrivit moment ca in loc sa-si vada de motiune  sa-si arate muschii unul altuia in speranta castigarii titlului de cel mai antiguvernant dintre antiguvernanti.  Pana la urma penibilitatea celor doi cocosi a fost umbrita de interventia secretarului de stat de la Justitie, Alina Bica, ce a tinut sa faca o demonstratie live de incompetenta in incercarea de a acoperii neptiile anticonstitutionale ale profesorului de drept constitutional Emil Boc. Asta ca sa fim siguri ca nu a ajuns in functie in urma vreunui concurs sau selectii profesionale ci doar pentru ca a stiut sa musamalizeze tot ce trebuia pe vremea cand se juca de-a procurorul cu RAFO Onesti si cu Rompetrol.

Avand in vedere ca poporul inca mai inghite din plin manipularile din ce in ce mai putin rafinate ale presedintelui si ale PDL-ului ar fi si pacat pentru baronii portocalii sa nu profite si sa se dea in stamba pe la teveuri.

Videanu a previzionat o crestere economica atat in trimestrul I cat si in al II-lea. Si marmota?

UPDATE: Vine si Funeriu. Mi-e si groaza sa ma mai uit.

Advertisements

3 Comments

 1. 28/05/2010 at 11:11 PM

  se scrie marmora

 2. 28/05/2010 at 11:12 PM

  bre, mata la ce televizii te uitzi, apropo ?

  • domnulsix said,

   29/05/2010 at 9:56 PM

   Nu ma mai uit decat la Eurosport. Snooker si curling pana la epuizare. 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: