Vantu a pus gand rau poporului basescian


Degeaba am tot incercat sa combat propaganda de doi lei pe care o fac Basescu, PDL & Co. cu privire la cauzele crizei economice, propaganda prin care se arunca in permanenta vina catre mass-media si moguli pentru ca timpul nu mi-a dat dreptate. Dupa ce Voiculescu n-a mai suportat tensiunea si s-a pus  cu suspendarea pe cel mai iubit dintre presedinti Vantu si-a dat si el arama pe fata. Asa cum bine ne-a avertizat mai ieri competenta ministresa blonda si guralivul  mancator de … prezentator de la B1TV,  patronul Realitatea TV pregateste, nici mai mult nici mai putin, exterminarea votantilor portocalii.

Am aici si doresc sa fac publica dovada incontestabila a marsaviei pe care o pune la cale si pentru care se foloseste chiar de pagina de web a postului de televiziune. Priviti imaginea si trageti singuri concluziile!

Capacane intinse de Vantu

Propun sa se ia masuri drastice impotriva tuturor celor care vor mai face astfel de incercari. Nu de alta dar pana o sa vina peste 4 ani Viitorul Senzational Presedinte DDD si o sa ne umple la toti traista cu cate 20.000 de euroi ( moca!)  trebuie sa avem grija de asta pe care l-avem ca abia ce ne-am invatat sa traim bine.

Trebuie remarcat tupeul extraordinar prin care mogulul reuseste sa puna astfel de capcane cetatenilor ce abia se pregateau sa-si plateasca voiosi TVA-ul de 24%  din care guvernul noastru iubit sa ne faca sosele, spitale, scoli si alte minunatii care mai de care, basca brand de tara turistica.
Ca sa nu mai vorbim de cum lucreaza Antena 3 si Realitatea TV  in haita. Dupa ce Badea ne-a instruit aseara cum sa folosim un pistol cu bile ( cel cu gloante se foloseste la fel!) azi Vantu ne da o alternativa mult mai comoda pentru rezolvarea problemelor specifice crizei.

D-aia va zic sa stati potoliti si sa nu mai plecati de aiurea prin strainataturi. Bucurati-va de vacanta in Romania ca ne pregateste tanti Lenuta un program turistic de senzatie. A intuit perfect ca la noi nu se poate face decat turism dedicat  naturii si culturii ( sic!). Natura din zonele de pe unde n-a apucat inca Verstoy sa taie padurile si nici Oprea sa-si faca vilele. Mare noroc aam avut cu Berceanu care de ani de zile n-a distrus pentru autostrazi pana acum niciun metru de vegetatie. In privinta culturii, in afara de manelele traditionale ce le oferim deja si la export prin Italia si Spania, abia astept sa vina turistii prin nordul Moldovei sa viziteze ce va mai ramane dupa retragerea apelor. Succesul e garantat pentru ca sigur vor avea ce vedea si vor avea cum sa se distreze. Imi si imaginez cum va atarna doamna ministru de hornul casei din Humulesti o sfoara cu niste motocei la capat de vor crapa nemtii si japonezii jucandu-se cu ei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: