La intrebarea asta chiar ar trebui sa raspunda cineva. Boc? Basescu?


In timp ce rasfoiam pe net, asa de toamna ploioasa, am dat peste o stire mai tare decat a lui Ciutacu cu mogulul Vantu. Apropo de asta, secventele cu Antena si Realitatea trimitandu-si bezele si facandu-si reclama in crucis dupa ce ani de zile si-au trimis, tot in crucis, diverse mesaje cu mu…, cu fu…, cu Andrei Gheorghe  si cu alte verbe sexuale romanesti nu fac altceva decat sa dea apa la moara corului portocaliu care acum tocmai canta aria cu mogulii, suspendarea si lovitura de stat in Boc minor.

Revenind la stire este vorba despre o informatie aflata pe site-ul Trezoreriei SUA care prezinta tabelul cu evolutia lunara a conturilor diversilor detinatori de obligatiuni asupra americanilor insotita de clasamentul celor mai importanti creditori. Lista a mai fost prezentata si comentata in diverse moduri de catre Moshe, Castelul de Nisip , Riscograma si probabil de multi altii dar inca nu si-a facut loc (de ce ?)  in grila televiziunilor desi mi se pare mult mai importanta decat gainaria cu cateva milioane aruncate pe terenuri de sport cultivate cu loboda.

Pe scurt SUA datora Romaniei in iunie 2010 6,2 miliarde dolari iar in iulie 2010 datora 10,8 miliarde de dolari. Asta inseamna ca in luna respectiva Romania a dat cu imprumut, sub o anumita forma, 4,6 miliarde de dolari care , dupa calculele mele, ar insemna peste 3,5 miliarde de euro adica exact atat cat sustin competentii lui Boc ca i-ar fi pacalit Tariceanu cand le-a predat mandatul si care lipsesc din bugetul de asigurari sociale motiv  pentru care PDL-ul a intors cu josul in sus toata tarisoara.

Daca mint americanii trebuie dati in judecata iar daca nu, stiu eu vreo 20 milioane de papagali care ar merita un raspuns. Macar un “nu va spun, ba, nimic ca sunteti niste prosti” dar ceva trebuie spus.

Advertisements

2 Comments

 1. 05/10/2010 at 9:35 PM

  imi iau eu libertatea sa raspund in locu’ domnilor invocatzi, cu toate cunostintzele mele minimale despre ioconomie.
  e vorba de rezerva valutara ce nu sta in beciu’ de la bnr.
  ca si aia de aur.

  • domnulsix said,

   05/10/2010 at 9:47 PM

   Adica eu ma imprumut de la tine ca sa te imprumut pe tine si astfel ne creste cifra de afaceri la amandoi!
   Iar pentru treaba asta trebuie taiat de la pensie…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: