Obiceiuri romanesti de motiune – UPDATE


Cred ca Iliescu a chemat minerii in 1990 de ciuda ca nu putea fi si el in Piata Universitatii sa protesteze impotriva regimului. Pentru ca el era regimul. Nu conteaza. Tot i-ar fi placut sa lupte cu dictatura.
Dupa 20 de ani.

In timpul in care  “cel mai bun produs al PDL”, Nutzi, trage sforile, da cu banu peste ceafa parlamentarilor mai sensibili si cu DNA-ul peste ceafa celor mai galagiosi ca sa fie sigura ca nu misca nimeni in front asa cum i-a promis lui Traianel, “cel mai bun produs al PSD”, Victor Che Guevara Schumacher Ponta, implineste astazi visul batranului comunist si conduce personal in lupta valurile de muncitori, tarani si intelectuali infratiti impotriva asupritorilor. Baietii trebuie sa fie atenti ca din cauza aglomeratiei sa nu intarzie la votul motiunii si sa constate ca cele 4 voturi lipsa de care vorbea ieri sa nu fie chiar ale lui Ponta, Dragnea, Banicioiu si Oana Plopeni, pardon Mizil.
Dezinvoltura cu care danseaza PSD prin ploaie arata ca de fapt ei nu vor la guvernare ci la televizor. Si uite cum mai trece Boc de o motiune de cenzura. La urmatoare nici nu mai vine in parlament. Isi va lua niste floricele si o cola fara zahar si va privi votul la TV din fata semineului cu Basescu mangaindu-l pe chelie.
Cineva tot va fi in castig dupa ziua de azi. Iubitorul de arta, Adrian Nastase, ar putea primi o compensatie pentru lipsa din colectia personala a unui celebru Delacroix cu “Libertatea conducand poporul”  inramand un poster de astazi cu Victoras.
Libertatea conducand poporul

Vedeti vreo diferenta?

PS: In conditile in care nimeni nu vrea si dupa tot circul asta, totusi, motiunea trece imi retrag cuvintele si ma inscriu in Partidul Poporului. 🙂

UPDATE: Din pacate pentru Dan Diaconescu nu ma inscriu in PP. Poate data viitoare.A mai ramas doar ca Nastase sa duca posterul la inramat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: