Leana pe stil nou


N-am rezistat tentatiei de a asculta discursul “magistral si de o deosebita insemnatate, atat teoretica cat si practica”, pe care Elena Udrea l-a rostit (de fapt citit) in fata aduna(tu)rii PDL Bucuresti cu ocazia realegerii in functia suprema la nivel de organizatie locala de partid.

Daca pana mai ieri o alintam Nutzi, spaima sau nu a constitutzii, de astazi si-a castigat dreptul de a fi numita Leana, singura deosebire fata de celebra predecesoare cu acelasi nume de acum 25 de ani fiind apropierea ceva mai mare de gramatica limbii romane si aspectul comercial evident superior.

In afara retoricii cu usoare accente mussolinice trebuie remarcate cateva lucruri:

1. A sarit direct la gatul lui Sorin Oprescu facandu-l albie de porci si PSD-ist.

2. A sarit apoi la gatul PSD-ului care “blocheaza sistematic marile proiecte de modernizare a tarii” !!!

3. Desi era o sedinta de partid locala, in sala stateau cuminti si luau notite toata floarea cea vestita a vestitului partid, toti aia care se dau zilnic zmei pe la TV-uri, Boc, Prigoana, Videanu, Baconski, Roberta, Funeriu si tot guvernul precum si multi altii care teoretic n-aveau nicio treaba p-acolo dar nu s-au riscat sa lipseasca si sa se interpreteze ca ar avea ceva impotriva stapanirii. Cred ca si Papa de la Roma (seful organizatiei PDL din diaspora 🙂 ) ar fi venit daca nu era duminica si nu era ocupat cu slujba de la Vatican. Basescu nu a fost prezent fizic dar spiritul sau bantuia si dadea fiori tuturor celor ce priveau cu ochi umezi catre viitorul presedinte de organizatie. Nu au fost scapate ocaziile de a se pupa din cand in cand, in contumacie, si fesele prezidentiale, ba chiar s-a facut exces de asta.

4. Din ciclul Gura Pacatosului tanti Leana a scapat doua fraze interesante atunci cand a luat ochii pentru mai mult timp de pe foaia cu discursul. Una a fost “vreau sa pot spune ca acesta este Bucurestiul meu“.  Ceea ce nu e prea departe de finalizare avand in vedere ca tot ce se construieste sau se fura in Bucuresti are o oarecare legatura cu Cocoselul de acasa al Leanai. A corectat apoi spunand ca asa ar trebui sa spuna cetatenii Bucurestiului. Vezi sa nu! A doua propozitie interesanta a fost cand a spus ca isi doreste “un primar care sa fie dispusă sa munceasca…”. S-ar putea crede ca e vorba de un usor dezacord intre substantiv si adjectiv dar in realitate da pe fata intentia de marire a blondei ce si-a propus sa candideze la Primaria Capitalei.

5. Am asistat la cea mai mare demostratie de limbi pe fund aplicate maiastru de un grup organizat in ultimii 20 de ani. Oprescu ar fi putut sa cheme Guiness Book  pentru omologare ca tot se are bine cu ei. Prin comparatie PSD pare un partid cu adevarat democratic.

Concluzille ce se pot trage ar fi ca:

1. Baiatul care a scris discursul e la fel de talentat precum il stiu si a lovit exact acolo unde trebuie.

2. Nu asistam la nasterea unui nou dictator ci la confirmarea existentei unuia bine asezat pe soclu.  Se oficializeaza startul unei noi ere de cult al personalitatii.

3. Se preconizeaza al n-spelea scrutin in care cetatenii vor merge la urna ca sa voteze cu un incapabil ( e vorba de Oprescu) pe principiul “Doamne fereste de mai rau!”.

Vadim nu mai are aplombul din tinerete, atunci cand recita mult iubitei si stimatei tovarase ode de marire si admiratie. Sunt convins insa ca vom asista in viitorul apropiat la o explozie de  astfel de emanatii artistice. Abia astept emisiunea din zilele urmatoare in care Udrea “vine in direct la Nasul” unde pupincuristul sef de la B1 o sa-si aduca si el omagiile fata de noul Luceafar al politicii romanesti (vezi expresia “soarele va rasari din nou la Bucuresti” – Vasile Oltean).

Sa ne traiesti multi ani, iubita si stimata Elena!

Au mai zis si altii:

http://sutu.ro/academia-de-cretini/povestea-alegerii-elenei/

http://www.realitatea.net/elena-udrea-a-fost-aleasa-presedintele-pdl-bucuresti_774461.html

http://www.ziare.com/udrea/pdl/elena-udrea-soarele-pd-l-si-un-kill-bill-al-politicii-romanesti-1057050

http://moscalifar.eu/2010/11/21/visele-erotice-ale-primarului-dispusa-sa-munceasca/

http://www.ciutacu.ro/articol/bidinele-pe-statuia-stapanei-in-viata/

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-8055430-teodor-baconschi-catre-elena-udrea-trebuie-fac-eforturi-monumentale-nu-cad-sub-farmecul-tau-calitate-coleg.htm

2 Comments

 1. Rares said,

  21/11/2010 at 7:19 PM

  Dna Udrea este cu adevarat o persoana inteligenta.

  • Forever Steaua said,

   21/11/2010 at 8:09 PM

   Asa m-am gandit si io. Prosti-s ai de-o voteaza.

   Gigi, pleaca din Ghencea!!!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: