Emil Boc la sport.ro


Piticul cel rău
Image by cod_gabriel via Flickr

Emil Boc si-a adus aminte ca e profesor. El se lauda ca de Drept Constitutional desi judectatorii de la CCR sunt de alta parere. Printre sfaturile date cu atata generozitate de catre Basescu breslei cu cataloage a fost si aceea de a-si gasi un al doilea job pentru completarea celor 16 ore de munca zilnice fara de care nu meriti sa-ti poti plati intretinerea. Cum primul ministru nu iese din cuvantul sefului de fiecare data cand simte ca are putin timp liber il surprindem intr-o tentativa de a-si schimba meseria. A fost pe rand cosas, tamplar, dirijor si sa nu mai vorbim de cate ori a fost lustrangiu la pantofi de marinar . Asta seara s-a apucat de redactat stiri sportive. Live pe Internet!

Poate nu l-as fi recunoscut daca nu l-ar fi tradat stilul sau concis, optimist si puternic conectat la realitate. Iata ce a titrat in timpul meciului de handbal Romania -Danemarca:


Titlurile afisate pe masura evolutiei scorului au fost:
Romania 17-18 Danemarca!  Romania spre o victorie itorica la CE!
Romania 21-24 Danemarca! Romania isi revine si e fluierata!
Romania invinsa de gazde si de arbitraj! Romania 22-25 Danemarca.

La fel si in activitatea politica. La vremea cand a preluat guvernarea scorul era deja in favoarea crizei insa ne-a anuntat sigur pe el si pe Udrea ca suntem pe drumul cel bun. Ne astepta o victorie istorica in mod indubitabil.

De cand a reusit sa ne alinieze pe toti in mijlocul haznalei pana la nivelul de la care  de abia ni se mai vede caciula ne tot spune ca sunt semne certe de revenire, calea aleasa e perfecta dar, un amanunt nesemnificativ,  huiduie opozitia. Niste mitocani! Mai ales ca si Base e de aceeasi parere.

Respectand firul logic de mai sus cred ca rezultatul final se intuieste destul de usor iar scuza e deja pregtita. Dar decat sa asteptam ca prostii si sa dam mai tarziu vina pe FMI, gauri negre si vulcani islandezi nu mai bine incercam din timp un time-out si eventual un Boc-out? Ca poate reusim sa scapam.

Enhanced by Zemanta
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: