Favorizarea justitiei!?


Basescu a facut un apel public partidelor de la putere ca in cazul Ridzi sa voteze “in favoarea justitiei”. De aici incolo fiecare a intele ce-a vrut. Cei cu varste pana la 12 ani care au vazut apelul presedintelui intre doua episoade de Hannah Montana au tras concluzia ca Basescu este acelasi darz luptator cu infractorii si doreste cu tarie ca sa avem o justitie corecta si independenta. Pentru ceilalti insa declaratia era privita destul de sceptic din foarte multe motive.

1. Basescu nu a spus ca trebuie sa se voteze pentru extinderea cercetarilor. Poate ca in favoarea justitiei este sa nu se extinda. Cine poate spune cum e mai bine. Poate ca e vorba de un abuz iar Ridzi e doar o victima inocenta. ( e doar o ipoteza 🙂 );

2. Chiar daca s-ar fi indicat un vot precis intr-o anumita directie si li s-ar fi aratat si cu degetul in sus sau in jos conform experientelor recente am aflat ca inteligenta remarcabila a parlamentarilor PDL nu garanteaza un rezultat sigur;

3. Scoaterera de sub umbrela a unui slujbas de nadejde al lui Zeus care a adus credincios stapanului cota parte din prada, fie sub forma de plati in campania electorala a odraslei, fie sub forma de voturi decisive din partea barbatului la prezidentiale ar fi fost un semn rau pentru restul celor care se gudura printre picioarele sefului. Asa cum Roberta a fost scoasa basma curata era de asteptat ca si Ridzi sa aiba parte de acelasi tratament.

4. Se stie deja ca Basescu este unul dintre cei mai versati mincinosi si ipocriti fiind capabil sa sustina exact contrariul actiunilor sale fara sa aiba nicio tresarire. Ca sa-l citez pe Vadim de acum zece ani: “Basescu e in stare sa te pupe pe frunte cu tigara aprinsa in gura”.

5. Argumentul suprem: de ce sa respecti legea daca poti sa o calci in picioare.

6. Ca si la numararea voturilor prezidentiale si la Camera rezultatul final depinde in mare masura de cine si cum numara. Nefiind Roberta la aparate scorul a fost mai modest, doar 109 la 99. Dar oare cu cine au votat cei 14 ale caror voturi au fost anulate? Stiti ca 99+14=113 iar 113 >109? Prietenii stiu de ce!

Favorizarea justitiei se va produce in epoca Basescu doar in situatia, deloc improbabila, in care un tigan de etnie rroma isi va lua o nevasta pe care sa o cheme Justitia.  Iar cand aceasta va fi prinsa la furat barbat-su o sa dea o spaga la dom’ procuror s-o faca scapata. Si astfel prin favorizarea infractorului se va realiza simultan si favorizarea Justitiei.

Pana atunci pedelisti din toate judetele, uniti-va! Si furati cat incape ca acolo sus ( in deal) cineva va iubeste!

Advertisements

1 Comment

  1. jonbustrom said,

    15/12/2010 at 1:13 AM

    tinind cont ca nici o lege nu e respectata in ro, propun sa dam o lege care sa abroge toate legile [de constitutie nu e cazu’ ca i-o lasam lu’ base sa o siluiasca/violeze/perversiuni/in grup/tot tacimul ca asha ii trebuie daca a vrut sa fie constitutie…], ca atunic s-ar putea sa se intimple ceva intereant,nu?!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: