Inca unu’ fara sapca si inca unu’ care fuge cu elicopterul


Dupa ce la final de an a fost nevoit sa se justifice cat de usor a facut 3 facultati in 3 ani dupa ce a terminat cu greu liceul in 10 ani Ministrul Igas a dat startul la campania de reforma a statului, editia iarna-primavara 2011, conform pretioaselor indicatii primite din coltul gurii de la conducatorul suprem iesit pe aleile din Predeal sa scape de mahmureala.

Si cum reforma in esenta pleaca de la oameni au mai fost identificati cativa indivizi care ramasesera prin conducerea jandarmeriei de pe vremea odiosului Blaga. Imediat “acest baiat care stie legea” desi nu s-a prezentat s-o invete decat atunci cand a semnat pentru diploma a pornit la reformarea jandarmeriei. A gasit un mic deranj prin dosare si i-a mazilit scurt. Daca tot e asa de agil si eficient ii propun sa arunce o privire si prin dosarele lasate in suspans de catre Ridzi sau prin dosarele intocmite prin Ministerul Lenutzei Nationale.

Este evident ca schimbarile au oarece legatura cu protestul din toamna al politistilor, paziti de jandarmi, cand s-a lasat cu caschete  in batatura Cotrocenilor. Dar abia acum au fost gasite si indosariate motivele pentru a putea fi demisi vinovatii si s-a ivit astfel ocazia perfecta pentru a-i inlocui cu niste cadre de nadejde prin a caror vene sa curga sange reformator, portocaliu.

Si pentru ca inca suntem sub impresia plugusorului care incepe cu : “S-a sculat mai an/ Badica Traian ..” am privit cu interes stirea despre ce-a facut astazi Traian dupa ce s-a sculat dupa revelionul cu Boc. A plecat la Bucuresti cu elicopterul, bineinteles, din respect pentru poporul platitor de taxe si impozite care se intorcea la aceeasi ora spre capitala. A evitat astfel sa apeleze la Politie pentru deplasarea cu masina si in acelasi timp i-a lasat doar pe poporeni sa profite de prilejul unic de a admira prin parbriz pitoreasca Vale a Prahovei timp de 4-5 ore pentru 100 de kilometri.

Titlul pus in viteza pe burtiera stirilor TV a fost: “Basescu a luat-o prin aer”.  Astept adaptarea aceluias titlu pentru momentul cand Basescu o sa plece de la Cotroceni prin gura de la metrou. Nu va ganditi la tampenii!  🙂

Enhanced by Zemanta
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: