Sa ardem holdele si sa blocam benzinariile


Anul 2011 a sosit cu o noua distractie ieftina la indemana oricarui student cu permis de conducere. Iar televiziunile al caror scop principal este “entertainment”-ul ne-au delectat din plin cu relatari de la locurile faptelor.

Schema e simpla. O gasca de 20-30 de baieti tineri, fara ocupatie cum s-ar fi zis pe vremea lu’ Dictatoru’, ocupa toate pompele unei benzinarii si isi pun benzina de cativa lei platind cu maruntis. Printr-o astfel de stratagema, extrem de inteligenta, grupul respectiv blocheaza pentru o ora- doua activitatea respectivei benzinarii protestand astfel pentru cresterea nedreapta a pretului la benzina.

Mama, ce ne-am mai distrat si ce-am mai ras!

In afara de partea de socializare, care se muta astfel de pe Facebook in ograda OMV-ului pentru cateva zeci de minute, nu vad care ar fi castigul unui astfel de protest la care mai nou sunt indemnuri vehemente si pe net.  Nu vom vedea nici macar un spor la audienta caci Perversu’ de pe Targu Ocna a strans singur pe Youtube mai multe vizualizari decat toate pompele blocate la un loc si nu i-a trebuit decat o julitura pe antebrat nu o zi de stat in zapada pe langa masina. Ok, blocam benzinariile. Cate si pentru cat timp? Avem noi sange in instalatie sa facem una de-aia frantuzeasca sau greceasca de sa paralizam transportul o saptamana? Si apoi ce sa paralizezi ca e deja paralizat de Basescu, Basescu, Boagiu, Berceanu, Berceanu,Boagiu,si cu tot neamu’ lor, amin. Si pe cine suparam cu blocajul asta in afara de alti cativa cetateni onesti care ar fi dat si ei o fuga pana la Bolintin la un Sfant Ion dar daca n-au putut sa-si puna benzina se vor multumi sa chefuiasca loco. Lu’ domnu’ director de la Petrom va garantez eu ca i se rupe, ba o sa fie multumit ca i s-a facut reclama moca la ora de maxima adienta.

In al doilea rand abstinenta la benzina la romani o sa fie precum aia la bautura de lasata secului. Tragem o betie zdravana la inceput de sa ne tina mahmureala tot postul si mai tragem una zdravana de revenire cand se termina. Rezultatul e o usoara crestere a mediei consumului de alcool pentru perioada luata in calcul si doua chefuri de sa le tinem minte. Ca daca nu era postul la mijloc nu beam atat de tare nici la inceput si nici la sfarsit. Daca joi va fi ziua marelui protest, miercuri seara toata lumea isi va face plinul  care oricum tine cel putin o saptamana iar aia de n-apuca miercuri il vor face vineri dimineata ca au program de inghesuiala pe Valea Prahovei. Rezultatul final va fi ca media saptamanala a vanzarilor de carburanti va fi aceeasi, cu incasari ceva mai mari ca tocmai s-a scumpit litrul cu inca 10 bani.

Ca sa nu se spuna ca nu-i de partea poporului inclusiv Micutzul Boc s-a hotarat sa intervina urgent si sa faca o comisie care va elabora un plan prin care se va emite o strategie prin care se vor numi niste responsabili ce vor lua unele masuri de a se verifica daca nu cumva exista posibilitatea de a se face ceva pentru ca sa …..  he, he, nu mai prindem noi vremurile alea taica!

D-aia zic eu ca e bine sa continuam actiunea. Pe ei protestatarii mei!

UPDATE: Au aparut si pe Facebook doua opinii contrare, ca in toate celelalte probleme romanesti.

Pro: 17,18 SI 19 IANUARIE 2011 SA NU INTRE NIMENI IN NICIO BENZINARIE!!
Contra: Protest. Eu o sa pun benzina.

4 Comments

 1. melicovici said,

  11/01/2011 at 2:22 AM

  Oricat de mic ar fi impactul blocarii benzinariilor, ma amuza teribil cum vor strange tone de monezi per total tara casierii iar BNR-ul va schimba cursul “productiei”: mai putine bancnote, mai multe monezi. De aia e frumoasa viata. Vb ta: pe ei, pe mama lor. Ete ca o sa iti trimit eu din clipa asta si cam pentru urmatoarele ore, incllusiv doua trei zile, o “invazie” de vizualizari. Poate poate…mai stii?

 2. melicovici said,

  11/01/2011 at 8:48 AM

  Salut. E propagat articolul tau deja de azi noapte intr-un agregator puternic de trafic. O zi usoara.

  • domnulsix said,

   11/01/2011 at 9:47 AM

   Singura mea temere in privinta protestelor e sa nu se cosume inutil energia asta contestatara ce zace latent in sufletelul romanasului pe astfel de actiuni iar cand va fi la o adica rost de iesit pe bune in strada sa mai “impuscam” un dictator sa nu stea toata lumea acasa sa priveasca in direct la OTV! 🙂

 3. mayya said,

  12/01/2011 at 11:10 PM

  pana la urma,chiar daca nu vom castiga mare lucru ( ca nu avem sange in vene sa iesim toti si sa-i paralizam p-astia definitiv), dar faptul ca iesim din starea aia a ciobanasului din miorita care-si accepta soarta cu seninatate ca doar ce ti-e scris in frunte ti-e pus, doar pentru ca iesim din pasivitate tot voi merge joi la benzinarie si voi turna acolo o punga de banuti mici, rosii de metal ca sa-i enervez p-astia…si mai castigam ceva…de unde stii ca nu vom fi un exemplu si pentru alte tari?! si daca si altii vor proceda ca noi…lu’ domnu’ director de la petrom s-ar putea sa-i iasa o buba in capul pixului si sa-l doara…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: