Exterminarea prin mijloace informatice


Nu stiu daca au calculat bine mayasii cu 2012 dar evolutia tehnologica si informatizarea in masa se pare ca devin unelte tot mai eficiente ale bestiei cu numar fatidic profetita si in Biblie ca infaptuitoare a apocalipsei.

In Romania e destul de greu de spus cu exactitate cine-i Bestia ( eu am o oarecare banuiala prin zona Cotrocenilor!) pentru ca sunt foarte multi cei ce se straduiesc in ultima vreme sa faca Bo(a)c-ane cu sufletelele romanasilor, ba controlandu-i la pensie, ba la bibilici, doar doar s-or mai indura o parte sa execute din sistemul de asigurari sociale. niste “iesiri” voluntare

Anul 2011 a inceput furtunos in aceasta directie. Mai intai s-a trecut la recalcularea pensiilor “nesimtite’ ale militarilor si, dandu-se vina pe un sistem informatic insuficient pus la punct, au fost scosi toti rezevistii la apel fiind trimisi dupa adeverinte prin cele patru zari, prin UM-uri desfiintate intre timp sau facute universitati particulare. Apoi acele adeverinte sunt luate metodic la prelucrat de niste baieti constiinciosi prin compararea cu adeverintele sisite din aceleasi locuri dar pe cale electronica. Unde nu i se pare racanului ca e la fel se face calculul cu media pe economie care insemna cam jumatate din cat incasa un militar si imediat rezulta o economie la buget prin taierea banilor “nesimtiti”. Daca tot au venit electronic adeverintele de ce la-i mai urcat pe general in tren, mai Emile? Ca sa nu amorteasca in fotoliu? Efectul nu s-a lasat mult asteptat si au inceput sa apara primele victime. Primii au cazut cei mai in varsta si mai emotivi care au facut infarct doar la primirea vestii ca le lipseste 60% din pensie. Unii, mai rezistenti, au facut infarctul abia dupa ce au apucat sa-i scrie lu’ Base. Pentru restul, care se incapataneaza sa reziste, guvernul a pregatit solutia miraculoasa a gripei porcine proaspat reinventate si care e numai buna de distribuit la urmatoarele adunari de protest cu bosorogi in frig la sfarsit de ianuarie. Tot vor mai scapa o parte si de gripa dar in acel moment vor fi un numar suficient de mic de “asistati” pe care bugetul o sa “si-i poata permite”.

Al doilea front de lupta informatica a fost deschis in zona CNAS. Daca in episodul anterior era vorba de oameni batrani, iesiti in rezerva, aici au fost vizati cetatenii activi. Bunatate de soft de 100 de milioane, proaspat panglico-taiat de presedinte, a dat cu baza de date in balarii si i-a lasat pe pinguinii care isi platesc regulat darile la stat sa faca buru-buru cu declaratiile de contributii in mana tinandu-i si pe astia in frig pe la cozi la casele de asigurari in speranta ca inghesuiala, transpiratia si stresul le va fi pana la urma fatal cel putin unei parti importante dintre ei. Se pare ca si aici se preconizau rezultate notabile in lupta guvernului cu poporul dar n-a durat prea mult ca s-a reparat softul. Se mizeaza insa pe aportul decisiv al americanilor de la Oracle combinati cu Siveco, cel de voturi basesciene numaratoriu, pentru a mai provoca inca doua trei sincope d-astea in urmatoarele luni.

Cea mai marsava metoda de lupta informatica este cea declansata impotriva cetatenilor hiperactivi. A fost ales pentru acest experiment cetateanul Radu Mazare fiind numai bun de dat exemplu in calitatea lui de scandalagiu din opozitie puternic mediatizat. Cu pensia nu-l puteau afecta pentru ca, desi a facut o scoala militara, nu cred ca mizeaza foarte tare pe cei 1000 de lei impozabili ce ar putea spera cu putin noroc sa-i primeasca lunar prin 2050 de la fiul lui Boc ce va fi numit atunci prim-ministru de catre Eba in calitate ei de presedinte ales cu o majoritate de 5%. Cu tinutul la coada la declaratii era iarasi greu de actionat impotriva lui Mazare pentru ca daca ar fi nevoit sa depuna ceva acte si-ar trimite soferul la coada. Dupa studierea multor altor posibilitati a fost considerata optima alegerea variantei exterminarii prin epuizare sexuala. Profitand de faptul ca primarul Constantei tocmai ce s-a intors dintr-o obositoare vacanta in Caraibe unde, in pauzele intensului program de pescuit, a trebuit probabil sa faca fata intensiv si numeroaselor bastinase, o mana criminala a actionat tot informatic si, spargandu-i conturile de feisbuc si mes, i-a convocat la resedinta proprie toate gagicile, foste si actuale si potentiale, in aceeasi zi la aceeasi ora. Se mizeaza pe o participare serioasa avand in vedere lista de prieteni de pe FB. Nu stiu daca vor reusi sa-l dea gata de de la prima actiune de acest fel fiind totusi un tip antrenat cu astfel de situatii dar o portie zdravana de mahmureala tot il paste pe bietul cetatean dupa paranghelia ce se intrevede a avea loc la Mamaia.

Radule fi tare ca a incercat Basescu si altele cu tine. Vezi numai ca de la atacul asta informatic masiv sa nu te alegi cu vreun virus!

Enhanced by Zemanta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: