T Basescu pentru noi este Iliescu II?


Ca tot romanul care se respecta am decis ca pentru azi e prea greu sa scriu eu singur un articol si am ales varianta copy-paste de la amicul Jon, articol publicat pe 14.02 pe blogul jonbustrom.wordpress.com.

Va invit sa studiati textul:

“Sa ridem cu PSD 2003 vs PDL 2011

Lumea se invirte in cerc. România de asemenea. E un concept antic. Vrajeala politica românească se invirte in jurul cozii precum potaia mincata de pureci. Daca as trai in alt loc al universului cosmic si as privi cu distanta si deferenta ce se intimpla pe aceste meleaguri sigur m-as amuza. Probabil ca intr-un top al amuzamentelor ar fi pe primele locuri putinatatea IDEILOR disponibile pe aceste tarimuri. De exemplu, de fiecare data cind suntem in kkt, apare salvatorul Isarescu (cel care mai are 2, 3 ani si-l intrece pe Ceausescu ca longevitate intr-o functie publica, dar asta…” – continuare  aici-

In locul pozei cu trandafiri rosii am adaugat una care se potriveste mai bine cu linia (mai degraba sinusoida) doctrinara a PDL in intervalul 2000-2010, decada la inceputul careia PD-istii erau lipiti de  Internationala Socialista mai tare decat Vasile Roaita de sirena (ca tot e azi 16 februarie!!) si incheiata in pozitie de Democrati-Crestini autentici din mosi si stramosi. Restul nuantelor reprezinta fazele intermediare sau cele ce vor urma, in functie de interesul primordial al “tarii” si mai ales al “poporului” care mereu isi va dori ca Basescu si gasca lui de competenti sa imparta cascavalul si sa reformeza statul pana ne iese pe nas.

Enhanced by Zemanta
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: