Organizatia Onanistilor din cadrul PDL se extinde


Dupa ce Baconschi a dat tonul dezvaluirilor  tragi-comico-erotice privitoare la sentimentele greu reprimate ce i le nutreste Elenei Udrea din ce in ce mai multi pedelisti scapa de trac si simt nevoia sa-si marturiseasca pasiunile ascunse pentru Ministrul Dezvoltarii dovedind ca membrii partidului au trecut la urmatorul nivel de maturitate respectiv adolescenta.

Cu ocazia  festivitatii de numararea a voturilor (ce simbolistica frumoasa!) pentru realegerea Robertei Anastase in fruntea organizatiei Prahova a PDL ( pe vremuri in Brasov spuneam despre masinile cu PH ca sunt din Patria Hotilor 🙂 ) a venit randul unui primar din judet sa marturiseasca faptul ca doarme cu poza Elenei Udrea sub perna. Frumoase si inaltatoare sentimente. Fara sa vrea omul a ilustrat in principiu cam ce-si imagineaza membrii PDL in legatura cu calitatile si competentele  “celui mai bun produs politic” al partidului. Nu ii tine poza la birou, nu in biblioteca si nici macar in bucatarie. Tine poza in pat unde o poate contempla linistit in semintuneric gandindu-se , bineinteles, la diverse strategii de dezvoltare a localitatii pe care o conduce.

Am constatat in ultima vreme ca a devenit un ritual clasic in cadrul adunarilor PDL de prin tara ca un membru sa apara in fata ca la adunarile Alcoolicilor Anonimi si sa-si marturiseasca dragostea si atasamentul nestapanit fata de steaua cea mai stralucitoare a partidului. “Buna ziua. Sunt primar PDL si sunt obsedat de Elena Udrea.  Buunaa primarulee!! “ Mai nou nu conteaza nici care e scopul adunarii. Poate sa fie inaugurare de blocuri ANL, plimbare cu telescaune neterminate, simulare de alegeri interne sau instalari de Windows, tot pedelistul din teritoriu stie ca da bine la “al de sus” sa faca o rugaciune si la icoana facatoare de minuni si impartitoare de cascaval a Fecioarei Elena de la Plescoi. Ca unii apeleaza la versuri din Macedonski sau discursuri mieroase, altii rostesc doar niste propozitii dezarticulate cu conotatii sexuale sau altii pur si simplu tin ochii bulbucati si lasa sa le curga sugestiv cate o bala, acestea sunt doar mici diferente datorate studiilor de diverse ranguri dar care exprima toate  aceeasi linie politica milenara romaneasca: daca vrei sa te bage seful in seama inconvoiezi coloana pana ajungi sa saruti de aproape manusitele cucoanei.  Astept cu interes prima initiativa locala de amplasare a statuii ecvestre conform modelului din fotografie. Sa nu credeti ca multi nu s-au gandit deja. N-au reusit inca sa aloce fondurile necesare in buget.

Lasandu-i  deoparte pe pedelisti sa-si consume asa cum pot fanteziile sexuale, individual sau in grup organizat, nu pot sa nu remarc faptul ca poporul nostru are un imens apeptit al liguselii si pupatului in fund. Sa nu uitam ca n-au trecut decat 20 de ani de cand ne strangeam pe stadioane dansand si recitand cantece de slava iubitului conducator si mult stimatei cercetatoare, om de stiinta si savant de renume mondial. Avem undeva in ADN-ul nostru un cromozom  care ne indeamna la un astfel de comportament iar indivizi care sa accepte laudele si sa inceapa sa creada ca le primesc pe merit se gasesc la orice ora.

Sa ne punem totusi si in situatia bietului primar de comuna. Taxele si impozitele pe care le strange intr-un an nu-i ajung nici sa aprinda lumina la primarie. Pe principiul autonomiei locale romanesti portocalii ( si nu numai ) poti sa hotarasti local ce vrei tu doar ca banii ti se distribuie de la judet sau de la monstruosul Minister al Dezvoltarii. Asa ca daca vrea si el un trotuar mai lat sau o cismea in plus e nevoit sa-si calce pe bruma de mandrie pe care prezumam ca o are si facand abstractie de penibilul situatiei urca pe scena si aduce osanale lu’ Nutzi de la casierie ca sa poata prinde si el cativa firfirei inainte de a se inchide usita la ghiseu.

Cei mai tineri din partid care nu resimt inca simptomele andropauzei au insa si alte preocupari dintre care unele chiar sunt ok. De pilda tinerii pedelisti de la Bucuresti s-au strans sa doneze sange. Gestul ar fi fost si mai frumos daca se facea la spital si nu la partid, daca se facea fara televiziuni si se facea fara Sulfina Barbu. Probabil e ultima varianta de a raspandi invatatura pedelista. Se incearca transfuzii in masa cu sange portocaliu.

Poate ca asa iesim din criza si terminam odata ori cu statul ori cu reforma statului numai sa nu mai aud expresia.

Enhanced by Zemanta

4 Comments

 1. Blue said,

  19/02/2011 at 4:48 PM

  Aşa-i că nu mai ţii minte congresele PSD?
  Barem Nuţi e o femeie, acolo declasraţiile de amor veneau de la bărbaţi şi vizau tot bărbaţi…
  Ţi-am mai zis că te uiţi prea mult la Realitatea şi Antene?

  • domnulsix said,

   19/02/2011 at 6:57 PM

   Ca sa fii linistit in privinta asta sunt convins ca daca nu era Nutzi ar fi fost Dana Nastase pe care mi-o amintesc de prin 2004 cum saluta poporul de pe scena.
   Ceea ce condam eu e conceptul de “Nutzi” daca se poate spune asa, concept ce face parte din “Cântarea României eterne, fascinate şi ţignite”. 🙂
   Antenele asta stiu asta fac. Trebuie sa recunosti insa ca fara Antena3 si Realitatea Basescu nu ar fi fost presedinte in 2004.

 2. Un anonim said,

  19/02/2011 at 8:16 PM

  “Buna primaruleee” :)))

 3. 20/02/2011 at 9:05 PM

  […] in vedere si cealalta mare ambitie a vietii ei, cred ca viitoarea campanie de promovare a turismului va fi derulata sub sloganul: “ROMania – […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: