Data viitoare il voi vota pe Vadim


Nu sunt intr-un moment de pierdere a luciditatii. Nu m-am intors, in transa, de la cine stie ce mare prestatie publica a galagiosului PRM-ist. E o concluzie la care am ajuns dupa 10 ani de cand cred ca am gandit prea mult si am facut o mare greseala.

In 2000 am votat cu Iliescu in turul II convins fiind ca intotdeauna trebuie ales, daca nu cel mai bun, macar raul mai mic. In 2004 am votat linistit cu Basescu desi se vedea de la o posta ca e mitocan. Atunci nu a fost vot “rational” ci pur si simplu eram luat de val si credeam sincer ca se poate schimba ceva radical. Tzepele din Piata Victoriei s-au transformat imediat intr-o singura tzeapa generalizata. In 2009 au fost totusi cateva milioane, fara sa-i numaram pe aia fictivi din diaspora, care au recidivat si l-au votat pe Basescu punand botul la propaganda portocalie si motivandu-si alegerea prin faptul ca nu puteau vota cu Geoana ca n-avea sange-n instalatie. Lasa ca are Traian sange de ne iese acum pe nas.

In acest moment cred ca teoria raului cel mai mic in politica damboviteana este ea insasi raul cel mare. Mai nou Lazaroiu, din sferele inalte de la Cotroceni, ne ameninta cu Partidul Poporului ca fiind optiunea de care vor fugi alegatorii si vor vota pe baza vechiului principiu cu raul mai mic. N-am inteles exact cine o sa fie raul cel mai mic la acel moment pentru ca la categoria raul cel mare par ca se inghesuie toti. Ponta are in debarea destule cadavre mostenite de la vechii conducatori, unele chiar destul de vivace. Antonescu va fi stigmatizat de stanga pentru ca e de dreapta si de dreapta pentru ca s-a aliat cu stanga. PDL-ul ne-a convins cu varf si indesat ca merita un loc special in topul raului. Restul sunt diversi oportunisti de doi lei, ori fugiti sa pupe poala sultanului ca sa nu le taie capul, ori trecuti de partea cascavalului calcand in picioare si scuipand mana ce i-a hranit, ori oratori bezmetici, stridenti si paranoici in cautare de glorie nemeritata, ori analfabeti cu pretentii de filosofi ce au lasat bata de cioban pentru jilturile aurite. Dan Diaconescu, cel care si-a facut partid doar ca sa-si mentina ratingul pe durata sezonului mort dintre cautarea de 3 ani a Elodiei si crimele de la Cernavoda da senzatie pe baza acestei logici ca e cel mai nevinovat si ca el ar putea fi raul cel mai mic.

Si daca iesea Vadim presedinte in 2000 ce se intampla? Nu ne-ar fi primit in NATO? Nu ne-ar fi primit in UE? Ei, as! Tentatia lor de a ne devaliza bogatiile si resursele era la fel de mare precum tentatia noastra de a primii spaga. Asa ca n-am rezolvat nimic prin “civismul” nostru idiot de a vota pentru “binele tarii”.

Nu ne paste deloc un astfel de pericol dar PDL-istii nu au alta solutie in acest moment decat sa arunce pe tapet teme false de discutie. Pe cine intereseaza acum de reformele din interiorul partidului. Oricat ar incerca ei acum sa se coafeze si sa se parfumeze, ranjetele dispretuitoare si duhoarea cu care ne-au impresurat de cativa ani de zile n-au cum sa fie estompate. Cea mai buna dintre variantele posibile ar fi pentru ei aceea in care vor fi dati uitarii, si de catre popor si de catre procuratura. De aceea incercarea de a gasi un tehnocrat bun de aruncat in fata la guvern mascheaza incercarea reala de gasi un hoit bun de aruncat mai tarziu in groapa cu lei sperand ca, in compensatie, Basescu si restul jefuitorilor sa poata aparea peste un an in fata noastra si sa ne ceara din nou increderea cu voce tremuranda si roseala feciorelnica in obraji, presupunand ca noi vom fi prosti si orbi si nu vom observa urmele lasate de himenoplastie. Nici nu stiu de ce ar fi nevoie de aceasta stratagema. Conform logicii irefutabile a domnisoarei Roberta Anastase, cea care stie sa umble cu cifrele si sa le intoarca si pe fata si pe dos, faptul ca doar 15% dintre romani ar mai vota acum cu PDL se datoreaza exclusiv faptului ca ceilalti 85% sunt intr-o constienta expectativa urmarind cu entuziasm aparitia confirmarilor cu privire la succesului extraordinar al  inteligentelor masuri economice promovate de guvernul Boc  dupa care, evident, vor vota tot cu PDL. Adica mai avem un pic pana la unanimitate! 🙂

Doresc sa-l asigur pe aceasta cale pe domnul Lazaroiu ca eu nu mai ingurgitez treburi d-astea. Sa presupunem prin absurd ca intr-un an Antonescu se plictiseste din nou iar pe Ponta nu-l mai lasa socru-sau sa plece de-acasa  sa se faca de ras la televizor si voi avea de ales doar intre Basescu si Vadim.

Atunci Vadim sa fie!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: