Experimentul lui Zoso si brechingniuzistii disperati


De obicei ma bag doar la subiecte care au treaba cu politica. Asta n-are. Are insa mare legatura cu modul in care cetateanul este dopat cu stiri care mai de care mai spectaculoase in conditiile in care, de fapt, nu se intampla aproape nimic.

Zoso, pe numele lui adevarat Vali Petcu, a fost asaltat de un cretin pe blog in momentul in care sindicalistul omonim a fost acuzat de o mitulitza de 40 de mii. A raspuns cu o gluma foarte reusita. El nu a spus ca ar fi fiul lui Marius Petcu. Pentru ca acel cretin despre care vorbeam zicea ceva despe un tata  Zoso a rapuns foarte frumos si cred ca ceea ce a spus acolo e real. El n-a vorbit despre Marius Petcu ci despre tatal sau. Sigur taica-su nu ia spaga.

In timpul asta niste baieti si fete bulbucau ochii la Firefoxuri sa vada cine va pune primul banda galbena pe ecranul TV. Au vazut postarea si fara sa-si mai foloseasca cerebelul au lansat chifteaua direct din coloana vertebrala. Asta le-a dictat reflexul lor de disperati dupa senzational. Si le-a  iesit. Zoso s-a ales cu rating mare pe care oricum il avea si cu reclama moca. Publicul s-a ales cu un moment vesel. Iar de bucurie realitatea.net a transmis live de la RoBlogFest2011. Nu stiu cu ce s-au ales bulbucatii dar ar merita.

Mai tarziu au incercat sa drega busuiocul dar conlcuzia ramane aceeasi. Pute locul de profesionisti. Macar acasa la viitorul presedinte Otevescu e breaking-news in permanenta. Face parte din sigla postului. OTV-Breaking-news! Sau o lasa acolo ca sa nu lase decizia pe mana unui neispravit. Dar la un post ce se vrea cu pretentii cand vezi asa ceva iti sare si inima din loc. Ce-o fi? Iar s-a dus Moni la Izvorani? Si-a schimbat Pepe maioul? Dupa cateva minute rasuflam usurati. Era tot din alea banale cu spaga, cu arestari, cu eliberari si cu fraieri care cred ca se lupta cineva cu coruptia. 🙂

poza de pe http://evadaredincotidian.blogspot.com/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: