Nea Nelule, am ajuns la balotaj!


1965 political poster

Image via Wikipedia

Am participat si anul asta la celebra competitie Roblogfest. Anual toti blogarii cu pretentii, adica si eu, isi etaleaza virtuozitatea la datul cu parerea  in diverse domenii de interes virtual. In ciuda faptului ca la anumite categorii jurizate alegerile au fost precum in organizatiile judetene ale PDL, adica batalie acerba cu schimburi de opinii si antren chiar daca urma sa fie ales cine trebuie, competitia a fost interesanta si amuzanta iar scopul final a fost atins. Scopul final era ca la sfarsitul competitiei sa se faca un chef adevarat, prilej cu care obsedatii de social media sa aiba ocazia de a iesi din barloguri si a socializa pe bune. N-am iesit pentru ca I’m too old for this shit 🙂 dar sper ca lumea s-a distrat.

In competitia la care am participat , sectiunea de blog politic, am luat nota aproape de trecere, 4.66, si prin rotunjire am trecut clasa. Am urmarit lista si am constatat ca sunt la egalitate cu un alt blogar aprig si vestit, Ion Iliescu. Chiar daca era plecat la Munchen, a avut pile si a fost trecut in fata mea, sanchi, din motive de ordine alfabetica. Suntem pe locurile cu numar rezonant 21-22!

Daca tot a venit vorba, in 21-22, Nea Nelule, cine-a tras in noi? Dar dupa 22? 🙂

Enhanced by Zemanta
Advertisements

1 Comment

  1. Ionut Cocias said,

    26/03/2011 at 8:30 PM

    Ai pierdut in glorie!!! Dar cred ca problema e mai profunda, intrebarea e cine a tras in noi in razboaiele daco-romane, in 101-102, inainte de 21-22, si vom afla totul in ordine…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: