Wikileaks: Ambasada SUA la Bucuresti a comunicat la Washington ca Oana Zavoranu e gravida


Gigi Becali si Adrian Nastase ar trebui sa se caute prin buzunare si sa transmita niste telegrame cu multumiri violatorului Assange. De ce? Pai dupa ce cutremurul din Japonia a devenit statistica iar plutoniul radioactiv se gaseste acum la liber si-n Piata Matache la 5 lei /1000 de miliseverti, dupa ce Iri si cu Moni au convins pe toata lumea ca sunt amandoi la fel de iresponsabili fata de copilul lor nevinovat iar Oana a ramas in sfarsit gravida fara Pepe cu ce ar mai fi putut fi tinut in oscilatie neuronul atrofiat al cetateanului votant ca sa nu cada in melancolie si sa lase acizii gastrici sa-si exprime public parerea? Ar fi trebuit facute degraba niste arestari sau macar niste retineri de 24 de ore televizate. Si cine ar fi fost cei mai potriviti intr-un astfel de scenariu?

Uite ca au picat cablogramele astea la fix. Ele nu spun nimic. Tot ce e acolo era stiut de mult si nu reprezinta altceva decat o revista selectiva a presei din epoca. Dar impachetat frumos si cu aportul masiv de credibilitate (!?) oferit de presupusa sursa a acestor documente, ambasada SUA, produsul e numai bun de lansat pe piata iar romanul se inghesuie sa-l consume cu nesat precum a facut si cu zaharul cazut pe jos la deschiderea de supermarket de saptamana trecuta. Din cauza senzationalului subiect lansat pe ecrane cei de la Realitatea TV nici n-au observat ca aseara prin sediile postului era sa iasa cu capete sparte de bodyguardzi in urma negocierilor intre Vantu si Ghita. Si daca un astfel de eveniment trece nevazut nici nu mai e cazul sa ne mai gandim ca benzina e la pret de parfum si cartofii au ajuns la pret de fructe exotice.

Astfel de telegrame s-au lansat peste tot in mod organizat. Dar lumea pe alte meleaguri are treaba si nu pierde prea multa vreme cu stfel de aiureli. In Anglia vreo 500 de mii de oameni au considerat ca mai bine ies in strada ca sa se prinda guvernul ca nu prea le pica bine austeritatea. In Franta lumea e mai preocupata de impulsurile razboinice ale lui Sarkozy, cel care dorind sa-i arate naravasei Carla cat de viril este vrea sa-l rapuna pe Gadafi aflat in mijlocul fecioarelor. In Italia, unde lumea e mai aplecata spre arta, audienta mult mai mare fac povestirile cu sedintele de bunga-bunga ale lui Silvio Berlusconi decat prostiile scrise acasa de niste ambasadori trandavi. Doar la noi s-a inflamat lumea atat de tare incat am si uitat ca ne asteapta meciul decisiv cu puternica echipa a ospatarilor din Luxemburg, meci in care Lucescu ar face mai bine sa bage in teren 11 folcloriste fragede si dornice de afirmare de-ale lui Pinalti decat fetele batrane lovite de artroza cu care a jucat in Bosnia.

In concluzie, vom manca linistiti wikileaks pe paine pana la Paste. Cu o scurta pauza vineri cand se da dezlegare la peste ca sa sarbatorim iesirea Romaniei din recesiune. Nenea Boc, nu se da zi libera pe 1 aprilie?

Enhanced by Zemantapoza de pe staruri.org
Advertisements

3 Comments

 1. Ionut Cocias said,

  28/03/2011 at 10:45 PM

  per ansamblu e bine. N-am citit totusi nimic de Liviu Varciu, el nu ar trebui neglijat šŸ™‚

 2. Arogantu' said,

  28/03/2011 at 11:04 PM

  šŸ˜€
  šŸ™‚ šŸ™‚ šŸ™‚

 3. domnulsix said,

  29/03/2011 at 1:24 PM

  @ionut documentele de la wikileaks difuzate pana acum n-au ajuns la greuceni precum Varciu. Deocamdata aflam doar despre plevusca, pestii cei mari mai asteapta. šŸ™‚


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: