Inceput nebun de saptamana


Treaba cu radiatiile de la Fukushima s-a fumat. Mai prezinta interes doar din punct de vedere al statisticilor. Ce mai conteaza acum niste mii de tone de apa iradiata ce se vor raspandi in imensitatea oceanului? Altele sunt evenimentele care au zguduit sufletele sensibile ale romanului. Mai intai lovitura de teatru la Columbeni. Irina e luata de la Iri si data la Moni. Apoi aflam ca Oana Zavoranu nu e gravida, sau ca sa folosesc tonul oficial de la stiri: “nu prezinta simptome”. Ca sa afle asta a trebuit sa fie dusa cu ambulanta SMURD la spital. In al treilea rand aflam ca lui Mitica Dragomir nu i-a mers pasenta cu vanzarea drepturilor TV iar anul viitor vor fi foarte putini bani de amantanit pe BMW-uri de fotbalisti.  Ghita a dat un comunicat “important pentru tara” si ne-a spus ca Vantu e un mafiot si ca el a ramas sa lupte pe baricadele de la Realitatea pentru dreptul la libera exprimare si neamestecul in politica editoriala a postului. Mai sa-mi dea lacrimile. Dan Diaconescu a ramas fara partidul poporului. Noroc ca-i ambitios si nu sta el intr-un singur partid. Pana saptamana viitoare isi mai face altul. Natalia Mateut a fost arestata la Amsterdam pentru utilizarea de carduri false. Cred ca e o victima. Biata fata d-abia ce iesise din biblioteca sa ia o gura de aer curat nordic.

Doamne fereste ca aceasta serie neagra de stiri sa continue si sa aflam ca nici iesirea din recesiune n-a avut loc. Ca sa ne mai amelioreze emotiile Boc anunta ca urmeaza sa-si asume raspunderea si pentru Legea salarizarii profesorilor care in mare va spune ca salariile profesorilor vor fi acordate in functie de cum va dori guvernul si indiferent de ce spune justitia. In fapt coalitia de la putere incearca sa mai arate de cateva ori ca opozitia este neputincioasa si ca democratia de rit portocaliu are propriile reguli de neclintit.

Dar astea cu politica, economia, coruptia, criza chiar sunt amanunte nesemnificative si doar opozitia cea marsava incearca sa ne puna intr-o lumina nefavorabila in fata restului europenilor motiv pentru care pe buna dreptate expozeul in direct al lui Mircea Toader pe tema asumarilor fara numar, fara rost si chiar fara rusine, ce se executa la framantata Realitatea TV ce se zbate acum intre caninii celor doi mari oameni de cultura si iubitori de dreptate si democratie, Vantu si Sebastian Ghita, a fost intrerupt de o transmisie live si mai incendiara din curtea spitalului de unde s-au primit niste precizari cruciale pentru existenta noastra ca neam chiar de la managerul institutiei cu privire la organul la care a avut Oana ultima sangerare.

N-a fost nasul!

Foto reprezinta recomandarea pentru primavara 2011. De pe critix.ro.

Advertisements

3 Comments

 1. Ionut Cocias said,

  04/04/2011 at 7:31 PM

  :)))) Ai scapat stirea cu Monica Tatoiu si fi-su :)))

 2. costin comba said,

  08/04/2011 at 8:55 PM

  Pai trebui sa spui si de Tatoiu. Da care e stirea cu ea? Una peste alta este un sumar al celor mai importante evenimente din lume. Este o problema mondila ca o femeie platita in avans vrea sa isi ia fetitza, pentru a putea sa fie platita si dupa.
  Dar stirea stirilo este ca Mahalagioaica s-a impacat cu Măsa’ . Mă îîntreb acum cum or să împartă cimitirul? Un mormânt mahalagioaica, unul Măsa. sau în stânga una în dreapta alta. Spectacol nu gluma. Prostimea inghite si uita ca ministrul sanatatii omoara oameni prin ordinul de desfiintare a spitalelor.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: