Si prostiti, si cu banii luati!


N-am folosit expresii urate in titlu ca sa nu m-amendeze CNA-ul. Nu are competente pe WordPress dar nu stie niciodata cum te poate lovi prin ricoseu. Deci, dupa o lunga si incinsa dezbatere, CNA-ul, institutia care vegheaza cu strasnicie ca nu cumva sa scape cineva cuvantul cu “p” inainte de ora 24 pe posturile de televiziune, a ajuns la concluzia ca TVR-ul face publicitate politica PDL-ului. De ce a fost atat de greu sa-si dea seama nu stiu pentru ca nu a incercat nimeni sa fie subtil ci totul a fost facut pe fata, fara nicio jena.  In emisiunea Marinei Almasan facuta in Bucovina portocalii si-au dat in petec serios, au lipsit doar cantecele patriotice si montajele literar artistice, pentru ca icoana lui Basescu era peste tot iar Udrea si Flutur erau de fata. N-a avut un deal suficient de mare pentru cate oi avea el disponibile sa scrie “Basescu” cu ele si s-a rezumat la a se lauda in grup cu marile realizari ale guvernarii actuale. Cand sunt atat de multe e si greu sa termini intr-o emisiune asa ca au fost nevoiti sa recidiveze si atunci CNA, aceasta serioasa institutie, s-a autosesizat si a concluzionat ca e publicitate politica ceea ce nu se cade. 🙂

Inteleg de ce CNA il amendeaza pe Dan Diaconescu. Pe asta se bazeaza audienta postului. Orice persoana cu un caracter cat de cat deviant poate veni la OTV si poate spune ce doreste, utilizand orice limbaj. Nu conteaza ca urmeaza o amenda pentru ca banii respectivi nu sunt din buzunarul “viitorului presedinte”. In fiecare zi se gasesc  in jur de 1000 de imbecili care dau SMS la 33 de centi bucata, plus TVA, ca sa raspunda la cate o intrebarea existentiala de genul  “A facut bine Tudi ca s-a filmat in timp ce se autosatisfacea?”. La asta scorul era la un moment dat de 528 la 515, nu mai stiu daca pentru DA sau pentru NU, dar dupa cum se vede dezbaterea era puternica si plina de suspans.

Inteleg de ce CNA il amendeaza pe Capatos. Emisiunea lui are audienta, cea pe care o merita, datorita faptului ca e mare cerere pe piata de profil de stiri despre Bianca, Marina si alte pisi care ne demonstreaza seara de seara, fara sa vrea, cat de idioti sunt fotbalistii iar din cand in cand se mai prezinta pe post cate-o punga de silicon acoperita cu piele. Daca nu se foloseste limbaj vulgar explicit exista riscul ca segmentul de piata vizat sa nu inteleaga mesajele si sa scada audienta. In aceste conditii merita sa platesti amenda ca recuperezi din publicitate.

Inteleg de ce CNA il amendeaza pe Badea. Tot din motive de comunicare explicita nu mai e cazul sa fii subtil cand il injuri pe Basescu ci trebuie sa o spui direct. Dar asta costa. Dar pentru o cauza atat de nobila Felix nu se uita la bani.

Nu pot insa sa inteleg de ce amendeaza CNA televiziunea publica pentru publicitatea politica facuta Elenei Udrea. Nu ca nu ar merita dar avem parte de o masura mai mult decat cinica. Pe banii nostri Nutzi isi arata sandalele la TVR. Pe banii nostri populatia e prostita cu tot felul de gogorite despre masuri de criza pentru a acoperi jaful la drumul mare facut de guvernul asta de competenti. Pentru ca suntem atat de idioti si toatre astea se fac pe banii nostri si amenda data de CNA se va plati din aceleasi surse. Din banii nostri.

Cu alte cuvinte noi suntem amendati pentru ca Udrea se lauda la televizor. Meritam.

poza de pe agentiadepresamondena.com – fata lui Badea exprima cel mai bine situatia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: