X-files la realitatea.netAcum ca am scapat de emotiile cu privire la conducerea PDL si pot rasufla usurat in privinta reformei statului care va continua sub inteleapta indrumare a lui Emil Boc, respectiv a celui care tine de sfori din varful Cotrocenilor, m-am abatut catre un alt domeniu la care Romania exceleaza, a dracului coincidenta, tot de 6 ani, fotbalul.
Fiindca mesajele filosofice ale Razboinicului Luminii din Pipera au fost puternic bruiate in media ultimelor luni de alte subiecte de interes national cum ar fi dialogurile culturale pe axele Moni-Iri si Pepe-Oana am cautat si eu pe net sa vad ce mai zice lumea despre fotbal in general.

Campionanatul e in principiu rezolvat dupa decizia TAS care spune ca meciul Otelul-Pandurii nu se mai joaca. Rejucarea nu ar fi schimbat nimic dar decizia are consecinte financiare benefice pentru toate partile. Astfel Marius Stan a facut economie de inca o spaga, Marian Iancu a economisit la factura de telefon ca nu mai e nevoie sa stea in direct sa spuna cum fura arbitrii in defavoarea lui iar Ianis Zicu a facut economie de 3 tricouri albe , Made in China, si un marker pentru dedicatiile la goluri. A banuit el ceva pentru ca la ultimul meci de la Galati a folosit doua tricouri la un singur gol ca sa nu ramana cu ele pe stoc!

Cea mai interesanta informatie mi s-a parut cea postata pe realitatea.net la rubrica sport (http://www.realitatea.net/sport.html)  care in permanenta prezinta clasamentul actualizat pentru liga 1, acea competitie de giulumele pentru care Mitica are pretentia sa incaseze 130 de milioane de euroi si pentru care abia a prostit trei televiziuni sa-i dea 30 de milioane, televiziuni care acum isi plang in pumni pentru cat de fraieri au fost ca i-au dat si p-aia.  Desi era in data de 17 mai se pare ca baietii lui Vantu, manati acum de un nou Elan in munca de reedactie, au facut unele anticipari si au pregatit rezultatele inainte sa se joace, respectiv au modificat clasamentul cu 3 meciuri ce urmeaza sa se dispute abia pe 21 mai la ora 17.30. Initial am crezut ca e o greseala dar am vazut ca la echipele unde erau trecute 34 de meciuri jucate exista modificarile corespunzatoare pe toata linia clasamentului, atat la puncte cat si la golaveraj.

La un calcul simplu rezulta ca se cunosc 3 rezultate din ultima etapa in meciuri extrem de interesante. Astfel Steaua va invinge la Cluj cu 2-1 iar Mediasul va pierde la Craiova cu 2-1. Probabil la asta se referea Becali cand spunea ca va fi vorba anul asta de 2 valize .(!?) Cel de-al treilea rezultat Rapid-Brasov 2-1 nu afecteaza clasamentul ci e doar pentru placerea lui Copos care se razbuna pe galeria stegarilor care  i-au zgariat Mertzanu’ cu cheia in parcarea din Poiana.

Imi pare rau pentru rezolutia fotografiei care e cu Print Screen si nu am incercat sa o imbunatatesc ca sa nu deranjez niciun pixel albastru de la locul lui dar se poate citi clasamnetul respectiv pentru conformitate. Iar acum au fost sterse si publicate doar cele pe care le cunoaste toata lumea. Nu m-am dumirit daca este vorba de un fenomen paranormal, de o bucla temporala in care au nimerit ziaristii respectivi sau de ceva mai lumesc, mai romanesc, mai lesne de priceput de catre popor, respectiv o informatie despre blaturi scapata un pic mai incolo de cercul de incredere. Dar daca aceste rezultate care asigura participarea Stelei in Europa indiferent de ce se intampla in finala Cupei Romaniei se vor adeveri intocmai pentru sambata oare nu ar trebui ca cineva sa-si puna niste semne de intrebare?

Oare a fost doar o joaca a softistilor de la Realitatea sau cineva detine niste informatii? Oare acele informatii sunt cunoscute si de catre casele de pariuri? Sau numai de catre jucatorii avizati si DNA?

Enhanced by Zemanta
Advertisements

2 Comments

  1. 19/05/2011 at 12:43 PM

    […] O constatare interesanta cu privire la finalul de campionat pe domnulsix.wordpress.com. […]

  2. Ionut Cocias said,

    21/05/2011 at 4:12 PM

    Asta chiar e tare :))


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: