Mai usor cu sfarsitul lumii ca Basescu n-a terminat reforma


Unul dintre marile avantaje ale Internetului este ca, in doar cateva ore, Tzatza Floarea de la Dalga poate fi informata cu privire la orice posibila apocalipsa prezisa de cate un bezmetic pe partea cealalata a pamantului. Si poate astfel actiona in cunostinta de cauza. Cum, nu se stie dar cine va trai va vedea. Va dati seama cate sfarsituri ale lumii au fost prorocite si n-au aflat despre ele decat cei din jurul pesterii? Acum nu mai e cazul. Safarsitul asta e daja sarbatoare mondiala. N-ar fi fost pacat sa ratam un nou prilej de bere si gratare? A trecut Pastele, a trecut 1 mai, a trecut Ziua Barbatului si deja ar fi fost a doua saptamana fara chermeza. Ce daca maine o sa fie Constantin si Elena? Noi astia, pe care ne cheama Gheorghe, nu meritam si noi un sprit?  Jubileul celor 7000 de ani de la Potopul lui Noe trebuie marcat asa cum se cuvine. Nu stiu cum a calculat nenea respectiv ca potopul a fost taman pe 21 mai dar uite ca se aniverseaza in acest weekend. Din cate vorbeste lumea e destul de rentabil sa organizezi o astfel de Apocalipsa, domnul Camping agonisind in conturi, cent cu cent, pana la frumusica suma de 72 milioane de coco din donatii primite de la diversi inteligenti care in loc sa-si spulbere banii pe bautura si femei ca tot mai sunt doar cateva zile au zis ca mult mai bine ar fi sa-i investeasca in personajul demn de toata increderea. Mai stim pe unul care in scopul integrarii in absolut a bizonilor a strans, tot asa, bani frumosi din facut spirale pana cand a ajuns la cerc. La cercul polar, in Suedia unde Politia Romana n-are jurisdictie. S-ar putea ca de luni sa fie coleg de exil cu domnul Camping.

Daca stam si calculam 72 de milioane nici nu e o suma prea mare. E doar de cinspe ori mai mult decat o partida de sex consimtit partial, adica doar de catre unul din parteneri, cu o camerista la un hotel de lux din New York. Am amintit astfel de fraierul saptamanii. DSK devenise atat de excitat de posibilitatea de a deveni presedinte al Frantei incat nu s-a mai putut abtine. Ghinionul lui e ca i-au venit nabadaile in America. Daca se afla la Bucuresti n-ar fi fost nicio problema, ba, din contra. Avem un exemplu concret  cu un caz similar, un individ care a violat Constitutia, Codul Civil, Codul Penal, nenumarate alte drepturi si cutume  plus 22 de milioane de fraieri asezati in sir indian si singura pedeapsa pe care a primit-o a fost  realegerea pentru inca cinci ani in functia de presedinte. Adica exact ceea ce-si planificase si DSK.

Oricum nu mai conteaza pentru ca oricum maine e sfarsitul lumii. De aceea ma intreb daca nu cumva Basescu are alte informatii pentru ca altfel nu-mi explic cum de chiar si in aceste putine zile care ne-au mai ramas nu cedeaza niciun milimetru din fixatia lui cu reforma. E clar ca nu se poate face reforma statului cu 6 sectoare in Bucuresti. Si pentru ca baietandrii din capitala se cam dadeau de ceva vreme, din ce in ce mai obraznic, la duduia blonda si exista pericolul ca madama sa patza cine stie ce rusine cu un referendum peste nasuc, Fat-Frumos a hotarat ca e momentul sa preia initiativa si sa-i faca pofta fetitei prin intermediul Parlamentului, stipuland ca poprul nu are cum sa decida intr-o astfel de problema. Adica e pe dos de cum a zis Lapusneanu. SUnt multi dar prosti si atunci mai bine voteaza ei, cativa baieti destepti, iar cand va fi cazul va fi informata si pulimea.

Si, ca sa nu dormiti cu emotie in seara asta, a fost anuntat oficial ca spumoasa comedie cu “Blonda, Chiorul si Piticul” se va juca in continuare la Cotroceni, cu sau fara apocalipsa de maine.

Sa radeti bine!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: