Setea de adrenalina la romani


Teoria spune ca orice politician sau partid trebuie sa faca din cand in cand cate o cercetare in randul alegatorilor pentru a stabili profilurile principalelor grupuri ce vor constitui posibilii votanti iar mesajul politic si programul trebuie adaptate astfel incat sa gaseasca puncte comune cu aceste profiluri.

Pentru a intelege mai bine de ce PDL a reusit sa se tina inca puternic la ultimele partiale, chiar sa fie cel mai puternic, trebuie sa tinem cont si de ultimele mostre de intelepciune populara aplicata de care au dat dovada niste compatrioti. Probabil ca multi ati auzit bancul cu inscriptia pe piatra funerara: “Aici odihneste John, cel care a aprins un chibrit sa vada daca este benzina in butoi. Si era.” Ati zambit si ati considerat ca e o ironie ieftina situatia neputand avea corespondent in realitate. V-ati inselat amarnic. Mai mult, se pare ca in Romania e fenomen de masa.

La inceputul lunii august a aparut stirea ca un barbat din Ialomita a ajuns la spital dupa ce a incercat sa taie cu flexul 12 obuze neexplodate ca sa le duca la fier vechi. Stirile nu precizeaza al catelea obuz  a fost cel castigator insa individul cu pricina a ramas fara maini si fara picioare iar niste copii ce erau spectatori au scapat neatinsi. Toate televiziunile si site-urile au preluat stirea dar se pare ca nu a fost suficient de mediatizata avand in vedere cele intamplate ieri.

De data asta un barbat din Brasov a incercat sa repete cascadoria si a incercat sa taie un alt proiectil, pentru un scop mult mai nobil, sa-si faca niste segmenti pentru drujba!! Si l-a taiat, ghiciti cum?, tot cu flexul. Probabil ca asa scrie in regulamentul Federatiei Romane de Obuzotomie, ca proiectilele se taie cu flexul in ambele probe olimpice, cu discul de 125 sau cu cel de 230 mm. Rezultatul a fost cel pe care-l banuiti dar, spre deosebire de cazul de la Ialomita unde lipseau doar membrele autorului in cazul de ieri procurorii nu sunt inca pe deplin convinsi ca au pe inventar toate ramasitele pamantesti ale cetateanului cu pricina. Cel care-a scapat sa fie sanatos (cat se mai poate) iar celuilalt sa-i fie tarana usoara!

Scopul articolului nu e de a promova umorul negru pentru ca faptele sunt extrem de reale si de triste. Dar cu cat afla mai multi ce se intampla cu un proiectil maltratat avem sanse mai mari ca numarul victimelor sa scada.

Dragi romani, ganditi-va de doua ori atunci cand va vine o pofta nebuna de a baga flexul intr-un proiectil neexplodat! Decat sa faceti asta mai bine procedati ca pana acum si mai votati o data cu oamenii lui Basescu. In principiu efectul final va fi acelasi cu a taia obuzul. Dar sigur dureaza mai mult si, cine stie?, placerea va fi mult mai intensa!! 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: