Instructiuni de folosire

Pe acest blog mi-am propus sa public subiecte cu predilectie din sfera politica iar exprimarea poate fi specifica pamfletului, satirei sau analizei politice serioase.

Pe langa politica e posibil sa incapa, din cand in cand,  si alte articole despre lucruri ce mi-au atras atentia in acel moment.

Nu sunt obiectiv si nici nu-mi propun sa fiu pentru ca orice om are simpatii si antipatii personale. Inainte de a ma acuza pe mine de subiectivism priviti intr-o oglinda si abia dupa aceea ridicati piatra. Imi propun insa sa fiu lucid, rational si echilibrat. Sper sa-mi si iasa!

Rog pe cei care se vor deranja sa comenteze la articolele mele sa foloseasca argumentele  si limbajul care cred ei ca-i reprezinta cel mai bine.

E posibil ca in texte sa gasiti unele virgule aiurea,unele  greseli gramaticale si exprimari alambicate. Ma straduiesc sa fie cat mai putine. La cum evolueaza de rapid limba romana nici nu mai e clar pentru toata lumea daca se spune “succese” sau “succesuri”. Am acceptat de fiecara data corectiile si revizuiesc textele de cate ori e cazul. Am observat insa ca mi se atrage atentia asupra greselilor de obicei de catre cei ce nu au alte argumente pentru a combate textul. Concentrati-va, va rog,  mai mult asupra continutului!

Nu folosesc diacritice pentru ca limba romana inca nu e o limba oficiala a Internetului si sunt browsere care reactioneaza prost la acele caractere.  Evit in acelasi timp si interneticismele cu “sh”, “tz” ,”k”.  Le voi folosi uneori acolo unde sunt absolut necesare pentru a evita o confuzie de termeni.

Cei nemultumiti de continut, exprimare sau forma sunt invitati sa-si faca si ei un blog ( e moca!) si sa scrie texte mai bune.

Umanitatea va avea numai de castigat.  🙂

%d bloggers like this: